Nyheter

Nyheter

-Den 19 apr-

Florin Partners sponsrar Enhörnas Damlag 2021

Vi är stolta över att få vara med och bidra till Enhörnas Damlag säsongen 2021. Det är fantastiskt roligt att se hur laget har kommit till och växt sig så starkt under det gångna  året. En blandning av erfarenhet och ungdomligt driv har gjort att man som nystartat lag har kunnat skapa så fina resultat på bara ett år – en resa vi kan känna igen oss i här på Florin Partners också! För oss känns det naturligt att vara med att stötta damfotbollen, som vi tycker förtjänar lika bra förutsättningar som herrlagen. Vi på Florin Partners önskar Enhörnas Damlag en framgångsrik säsong fylld av glädje och gemenskap. Tack för att vi får vara med och bidra!

Kör hårt och lycka till!

Vänligen,

Per, Jonathan och teamet på Florin Partners

Läs mer Läs mindre
-Den 22 sep-

Äntligen!

För de flesta är det här bara en obetydlig och suddig bild – för mig är den så mycket mer. På bilden ser ni mig med Ryan Serhant från Million Dollar Listing New York – från en penthousevisning på Manhattan våren 2017. Den våren praktiserade jag på en mäklarbyrå i 6 veckor. Jag står alltså som 17 åring bredvid en av branschens mest framgångsrika mäklare och tar rygg på honom och hans kollegor på Nest Seekers International! Mina lärdomar från praktiken på Manhattan – alltifrån nyhetsbrev till rörligt innehåll och styling – använder vi oss numera av på Florin Partners i Sverige. Hur vi jobbar fram vår process har alltså influenser från hur de gör när de förmedlar lägenheter på Manhattan. Det är vi stolta över!

Fastighetsförmedlingsbranschen slutar aldrig att fascinera mig. Efter att ha varit med i processen att förmedla alltifrån sommarstugor i Sörmland, till att ha visningar av gigantiska våningar på Manhattan, har jag nu bestämt mig för att utbilda mig till fastighetsmäklare. Jag påbörjar min utbildning i oktober 2020 och bör vara klar i juni 2022. Jag ser verkligen fram emot att ta mig an egna uppdrag framöver och att bidra till att hjälpa Florin Partners kunder till de bästa bostadsaffärerna. 

Med vänlig hälsning,

Jonathan Florin

Läs mer Läs mindre
-Den 21 mar-

Covid 19 till trots

Många bostadsmarknader i landet har märkt av virusutbrottet med sänkta priser som följd. I Stockholms innerstad har antalet försäljningar minskat med dryga 18%. Södertäljemarknaden går åt motsatt håll. De senaste 3 månaderna har villapriserna gått upp dryga 6%. Överraskande för många kan jag tänka mig. Svårt också att svara på varför det skiljer sig mellan olika bostadsmarknader. Utvecklingen i Södertäljeområdet stöds också av Hemnets besökare, där andelen som tror på stigande bostadspriser ökar med 3% de senaste veckorna. Det betyder alltså, att om du har en villa och du är orolig för att du inte ska kunna sälja till ett bra pris, så behöver du inte oroa dig längre. Självklart känner vi av effekterna av virusutbrottet på hela bostadsmarknaden och anpassar oss på alla möjliga sätt för att smittan inte ska spridas vidare. Hör gärna av dig till mig om du har funderingar på att byta boende, så kan jag förutsättningslöst diskutera vilken väg som är bäst för just dig att gå.

Per Florin
Fastighetsmäklare och grundare
Florin Partners

Läs mer Läs mindre

Senaste inläggen

Instagram

Senast inkommet

Ute till försäljning

Låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatorisk uppgift