Nyheter

Nyheter

-Den 21 mar-

Covid 19 till trots

Många bostadsmarknader i landet har märkt av virusutbrottet med sänkta priser som följd. I Stockholms innerstad har antalet försäljningar minskat med dryga 18%. Södertäljemarknaden går åt motsatt håll. De senaste 3 månaderna har villapriserna gått upp dryga 6%. Överraskande för många kan jag tänka mig. Svårt också att svara på varför det skiljer sig mellan olika bostadsmarknader. Utvecklingen i Södertäljeområdet stöds också av Hemnets besökare, där andelen som tror på stigande bostadspriser ökar med 3% de senaste veckorna. Det betyder alltså, att om du har en villa och du är orolig för att du inte ska kunna sälja till ett bra pris, så behöver du inte oroa dig längre. Självklart känner vi av effekterna av virusutbrottet på hela bostadsmarknaden och anpassar oss på alla möjliga sätt för att smittan inte ska spridas vidare. Hör gärna av dig till mig om du har funderingar på att byta boende, så kan jag förutsättningslöst diskutera vilken väg som är bäst för just dig att gå.

Per Florin
Fastighetsmäklare och grundare
Florin Partners

Läs mer Läs mindre
-Den 29 feb-

Kärlek vid första ögonkastet

När jag förälskade mig för 5 år sen visste jag att den en dag skulle bli min och förgylla mitt hem. Under åren som gick tänkte jag ofta tillbaka på vårt första möte och visste att det bara var en tidsfråga innan den stolt och vacker skulle inta sin plats. Nu, 5 år senare, har denna magiska soffa funnit den rätta platsen i mitt nya hem och jag blir lika förälskad varje gång jag kommer innanför dörren och möts av den värme och skönhet den utstrålar.
Soffan är köpt på Sweef som har väldigt mycket fina soffor i olika tyger och storlekar. Är du i köpartagen på en ny soffa är det väl värt ett besök på deras showroom på Drottninggatan 75 i Stockholm.

Mia Eriksson
Mäklarassistent
Florin Partners

Läs mer Läs mindre

Senaste inläggen

Instagram

Senast inkommet

Ute till försäljning

Låt oss hjälpa dig att hitta ditt nya hem

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatorisk uppgift