Om oss

Florin Partners

Om oss

Florin Partners erbjuder en familjär mäklartjänst. Vi brinner för att ge dig den bästa hjälpen, oavsett om du ska köpa eller sälja din bostad. Vi är ett familjeföretag och vår styrka ligger i att vi kompletterar varandra med våra olika kunskaper, erfarenheter och personligheter; hela tiden med fokus på att ge dig som kund bästa tänkbara upplevelse. Vi vill uppfattas som nytänkande och nyfikna på att hitta nya vägar och nya arbetssätt inom förmedling av bostäder.


Vårt team

Per Florin

Reg. Fastighetsmäklare och grundare

Jag har den stora förmånen att få arbeta med det jag tycker mest om, att hjälpa människor med den för många största affären i livet - när de köper eller säljer sin bostad. Efter mer än 20 år, 1.000 fastighetsförmedlingar - och en dryg handfull utmärkelser genom åren som topp 10 bästa säljare i den rikstäckande kedja jag tidigare arbetat för, brinner jag fortfarande lika mycket för att hjälpa både köpare och säljare till sitt livs bästa affär.

Jag vill erbjuda mina uppdragsgivare skräddarsydda lösningar för just deras bostadsförsäljning. Alla bostäder har någonting unikt som är värt att lägga fokus på. Jag lägger gärna tid och resurser på att marknadsföra mina uppdrag i rörliga bilder. Att välja rätt musik till videor är också en viktig detalj i marknadsföringen. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om hur jag kan få din bostad att sticka ut från mängden.

0704-85 08 85 | per@florinpartners.com

Jonathan Florin

Reg. Fastighetsmäklare och grundare

I mitt arbete som fastighetsmäklare får jag arbeta nära andra människor när de genomomgår stora förändringar i livet. Det gör att jobbet känns meningsfullt och ger mig all motivation som behövs för att alltid göra det lilla extra för både uppdragsgivare och spekulanter. Jag har under de senaste åren tagit rygg på några av de mest framgångsrika mäklarna i Sverige och på Manhattan i New York och har hämtat med mig de verktyg som behövs för att leverera en högkvalitativ mäklartjänst, där jag kan möta upp olika typer av människors önskemål och behov. Jag har haft förmånen att få vara delaktig i försäljningar av allt från små fritidshus i Sörmland, till stora penthousevåningar i New York och har tagit med mig många lärdomar som vi ständigt utvecklar inom Florin Partners.

Min drivkraft är att alltid komma in med nya vinklar och idéer som ständigt utvecklar sättet vi jobbar på. Det är också min uppgift att se till att varje fastighet som förmedlas genom mig och oss på Florin Partners syns på rätt ställe vid rätt tillfälle, och att vi jobbar med en mer anpassad marknadsföring än många av mäklarkedjorna gör idag. Allt detta för att skapa de absolut bästa förutsättningarna till en lyckad affär.

072-028 72 20 | jonathan@florinpartners.com

Anders Liedholm

Reg. Fastighetsmäklare

Att ha fått arbeta som fastighetsmäklare i över 30 år har varit en fantastisk resa för mig och en enorm utveckling! Mötet med människor och att få vara en del i deras största affär i livet är så otroligt berikande! Min nyfikenhet på att lära mig nya saker och anta nya utmaningar har gett mig en väldigt bred och stor erfarenhet, som jag har stor nytta av i min yrkesroll som fastighetsmäklare. Jag har hjälpt säljare och köpare med över 1500 försäljningar av villor, fritidshus, tomter, bostadsrätter, hästgårdar, skogsfastigheter, även industrifastigheter och nyproducerade bostäder. Det viktigaste för mig har alltid varit att eftersträva att få arbeta med hög kvalitet och att få skapa en trygghet för mina kunder. Jag vill att du ska känna mixen av det familjära och det professionella när du anlitar mig.

Det är (otroligt) roligt att nu få vara en del av Florin Partners - ett naturligt steg för mig, där jag ser att jag kan ge er, mina uppdragsgivare, den bästa tänkbara bostadspresentationen och lyfta fram det unika i just din bostad så den står ut från mängden. Vill du veta hur jag kan skräddarsy en lösning för just din bostad är du varmt välkommen att kontakta mig.

0706-99 05 52 | anders@florinpartners.com

Annika Sjölin

Blivande fastighetsmäklare

Våren 2023 genomförde jag en praktik hos Florin Partners och genom att observera teamet, insåg jag hur otroligt givande en framtid som fastighetsmäklare skulle kunna bli. Nu väntar två års studier innan jag tillslut får min registrering och kan förverkliga den passion som har växt sig starkare sedan jag först fick bekanta mig med yrket.

Det som fascinerar mig mest med rollen som fastighetsmäklare är den dynamiska balansen; att vara precist saklig, samtidigt som jag kan släppa loss min kreativitet när det kommer till marknadsföringen av respektive bostad. Att få hjälpa kunder genom sina livs största affärer och vara en trygg punkt är något som jag verkligen ser fram emot. Under tiden jag genomför utbildningen kommer jag att vara behjälplig inom vissa delar av förmedlingsuppdragen för att på bästa sätt kunna möta marknaden i början av 2026.

annika@florinpartners.com

Felix Fernum

Florin Partners Media Group - Grundare / Creative Director

Jag har sedan lång tid inspirerats av kreativt skapande. Jag drivs av att arbeta med projekt som ger mig friheten att uttrycka känslor och tankar genom film och foto. Mitt arbete inom Media Group innebär att jag jobbar nära projekt kopplat till film, foto och grafiskt skapande. Jag jobbar även väldigt nära med utvecklandet av Media Group som företag och har under de senaste åren valt att komplettera mitt kreativa intresse med ett kandidatprogram inom Ekonomie på Uppsala Universitet.

Jag strävar konstant efter att skapa perfektion och att överträffa förväntningarna, att förstå företags behov och intressen samtidigt som jag har ett djupt intresse för media och kreativt skapande ger det mig goda möjligheter att skapa något unikt och välanpassat. Jag tror på att en stark relation med djup förståelse för kundens behov samt goda kunskaper inom media skapar väldigt bra förutsättningar för en lyckad affär.

076-029 00 53 | felix@florinpartners.com

Malin Florin

Visningsvärd

Jag heter Malin och min uppgift i Florin Partners är primärt att hjälpa till vid visningar. Jag har varit behjälplig som visningsvärd i många år med min pappa Per och jag älskar kontakten med människor. Att få ge service till kunder har jag arbetat med inom livsmedelsindustrin och dagligvaruhandeln också. Jag är självklart behjälplig med andra arbetsuppgifter inom företaget - när och där behov finns. Utöver det ovannämnda har jag stort intresse av mode och styling. I gymnasiet studerade jag till stylist och det intresset har jag fortfarande kvar. Familjen är det viktigaste för mig - att få vara med i familjeföretaget Florin Partners är fantastiskt roligt och ett självklart val för mig.

073-787 87 77 | info@florinpartners.com

Amanda Sukchok

Illustratör

Att få vara kreativ har alltid legat mig varmt om hjärtat där ritandet och skapandet följt med mig sedan barnsben. För mig har det varit otroligt viktigt att inte släppa taget om saker jag brinner lite extra för; bl.a. att få jobba kreativt och tänka med pennan. Idag pluggar jag till arkitekt på Lunds Tekniska högskola samtidigt som jag illustrerar bilder på de hem Florin Partners förmedlar som ska bebos av nya människor och familjer.

amanda@florinpartners.com

Diskret försäljning

Underhand

Alla hem når inte den öppna marknaden

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatorisk uppgift