Centrala Järna

Wadströms väg 15

Såld

Allt i ett plan med separat uthyrningsdel i centrala Järna!

"Jag är extra nöjd med att jag lät en lokal arkitekt rita uthyrningsdelen. Den separata bostadsdelen är välplanerad, byggd med fina materialval och har fungerat som en passiv inkomstkälla, vilket gjort att jag kunnat ha riktigt låga boendekostnader själv", skriver Teresa som bor här nu.

Wadströms väg 15

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
Ca. 122  kvm
Biarea:
26 kvm
Antal rum:
7 rum
Tomtarea:
1 043 kvm
Byggår:
2006
Allt i ett plan med separat uthyrningsdel i centrala Järna!

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Vore det inte underbart att kunna bo centralt i Järna med gångavstånd till butiker och restauranger samtidigt som du har nära till till motorvägspåfarten, men att ha den på behagligt avstånd så att du inte störs av ljudet? Vore det inte skönt att kunna bo på ett plan och slippa spring i trappor och att ha en uteplats med soligt västerläge mot ett insynsskyddat skogsparti? Vore det inte fantastiskt att kunna ha en arkitektritad och genomtänkt uthyrningsdel i anslutning till bostaden med egen ingång, som kan fungera som en passiv inkomst eller som generationsboende?

Om det ovan är något du letat efter, kan du sluta göra det nu - allting finns här, i ett barnvänligt område, längst in på gatan, på en plan trädgårdstomt, i ett modernt och välbyggt hus på Wadströms väg 15 i Järna.

Om du känner att det kan vara hit din post kommer skickas framöver så är du välkommen på visning!

Varma hösthälsningar från Per och teamet på Florin Partners

ALLMÄNT

Fristående villa med bra planlösning och öppna social ytor i kök/matrum och vardagsrum som har utgång till uteplatsen på baksidan av huset.
Bostaden är fördelad på 3 sovrum, vardagsrum med kamin och utgång till altan, kök med stor matplats, tvättstuga, badrum, WC och klädkammare. Garaget byggdes om för några år sedan till en separat bostadsdel utrustad med kök, badrum/tvättrum, vardagsrumsdel och ett sovloft. Bostaden har en separat ingång från den södra gaveln.

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea ca 122 m², biarea ca 26 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 7 rum varav 4 sovrum. Den taxerade ytan är 122 kvm boa och 26 kvm bia (antagligen inte ändrat efter ombyggnation av garage till bostadsutrymme). Den köpare som anser att en exakt ytuppgift är av betydelse, rekommenderas utföra en areamätning av bostaden.
Tomt:
Tomtarea 1 043 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan. Byggnadsår: 2006. Byggnadssätt: Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten: Kommunalt vatten året om. Avlopp: Kommunalt avlopp. Skorstenstyp: Skorsten av plåt. Frånluftsvärmepump med återvinning samt kamin. Anläggning: Nibe 370, installerad 2021. Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 50 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 91 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2023-06-01. Utföres av Fredrik Vestin, Anticimex AB.
Uteplats:
Stor altan på baksidan mot väster (em- och kvällssol).
Bilplats:
Plats för två bilar på uppfarten.
Övriga byggnader:
Förvaringsbod.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Tuna backar, Detaljplan (Beslutsdatum: 1999-09-07).
Gemensamhetsanläggning: SÖDERTÄLJE TUNABONDEN GA:1.

Området

I Järna centrum finns apotek, Coop, ICA, frisörer, klädbutiker, blomsteraffär, restauranger, kemtvätt mm. Järna SK har ishall och fotbollsplaner.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje Kommun. Tätorten ligger söder om Södertälje alldeles i närheten av Östersjön. Järna är känt för sin ekologiska profil med Sveriges största sortiment av ekologiska produkter. Vidarkliniken och Saltå Kvarn är några välkände exempel. Bebyggelsen består mestadels av småhus men även flerfamiljshus finns.

Det finns sju kommunala förskolor och sex fristående förskolor i Järna. Två kommunala grundskolor och fyra fristående grundskolor finns också. Även ett par gymnasieskolor finns i Järna.