Avsluta filmen

3 rok, Centralt

Västra Kanalgatan 21

Se filmen
Såld

Sekelskiftesatmosfär i absolut toppklass!

Den här lägenheten erbjuder ett fantastiskt boende med utsikt över kanalen - och är något helt utöver det vanliga! Lyxiga materialval, kvalitetsvitvaror från Miele och ett vackert platsbyggt kök med rymlig matplats. Fantastiska badrum med marmormosaik på golvet och många andra fina detaljer.

Västra Kanalgatan 21

SÅLD
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
104  kvm
Antal rum:
3 rum
Våning:
1 av 4
Avgift:
5 422 kr/mån
Sekelskiftesatmosfär i absolut toppklass!
Film

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Välkommen till Västra Kanalgatan 21 och denna fantastiska bostadsrättslägenhet.

Redan när du kommer in genom entrén möts du av en härlig atmosfär och du förstår att detta inte är någon standardlägenhet. Här möts du av en generös takhöjd på hela 3,20 m och ett vackert furugolv. Allt i denna lägenhet är så pietetsfullt renoverat - in i minsta detalj!

Den vackra vitmålade spegeldörren, med järnbeslag på vänster sida, leder dig in till den lilla gästtoaletten. I det rymliga sovrummet finns en praktisk platsbyggd klädförvaring och ett stort fönster med härligt ljusinsläpp och utsikt över Södertälje kanal. På golvet ligger ett fiskbensmönstrad ekparkett med höga vita socklar och bröstning. Väggarna är målade i en varm beige ton som bryter fint mot det vitmålade taket. Det ljusa vardagsrummet har två stora fönster mot Södertälje kanal och en rymlig, platsbyggd bokhylla med underskåp för praktisk förvaring. Ett högtalarsystem från "Bose" finns inbyggt - utan synliga sladdar (ingår inte i köpet men kan överlåtas till köpare efter överenskommelse). Badrummet som har renoverats av Limnells bygg och håller mycket hög klass. På golvet ligger Italiensk marmor av två slag - "flätade" i ett mönster - Carrara och Nero Marquina. Stor spegel med värmeslingor bakom (för att slippa ånga när man har duschat). Inga synliga rör, allt är draget i väggarna. Duschen som är helt gjord i Corian, har både sittbänk och takdusch. Dörren till duschen är i 8mm tjockt härdat glas med ram som gör att det blir som ett separat ”duschrum”. Spotar i taket med "dim to warm"-funktion. Tvättmaskin och tumlare av märke Miele med bänkskiva (även här i Corian). Handdukstork finns här också.

Det finns även ett sovrum till med en mjuk härlig heltäckande matta, platsbyggd bokhylla och garderobsförvaring. Köket är också platsbyggt med bland annat ett vackert vitrinskåp med belysning. Diskmaskin, kyl och frys är integrerade med övriga köksluckor. Fina bänkskivor av Corian med Blancos största diskho, med blandare från Tapwell.

-Ja, frågan är nu vem som kommer bli nästa lyckliga ägare till denna underbara lägenhet?

ENTRÈ/HALL
Välkomnade hall/entré med 3,20 meter i takhöjd, Vackert furugolv och breda vitmålade golvsocklar, bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder, flera garderober och ett litet förråd. Platsbyggd hyllförvaring med belysning.

GÄSTTOALETT
Liten gästtoalett - vackert som ett smycke! Tronen står stadigt på ett mosaikmönstrat Italienskt marmorgolv och på halva väggarna sitter ett vitt kakel i halvförband. Resten av väggarna är målade i en varm beige ton. Här finns även ett handfat i vitt porslin.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med stavparkett i ek, lagt i vackert fiskbensmönster med fris. Platsbyggd klädförvaring, Stort fönster med härligt ljusinsläpp mot Södertälje kanalen. Från sovrumet finns utgång till både hall och vardagsrum.

VARDAGSRUM
Stort och ljust vardagsrum med två stora fönsterpartier med utsikt över Södertälje kanal. På golvet ligger stavparkett i ek, lagt i ett vackert fiskbensmönster med fris. Breda golvsocklar och bröstning som är vitmålad. Väggen är beigemålad och bryter fint mot det vitmålade taket. Platsbyggd bokhylla som är vitmålad.

BADRUM
Rymligt badrum med mosaikmönstrat Italienskt marmorgolv med golvvärme, WC, duschrum med takdusch, tvättfatskommod, stor uppvärmd spegel med belysning (förhindrar imma på spegeln), tvättmaskin och tumlare av märket Miele. Mycket förvaring från väggen och upp mot tak i träslaget ask.

SOVRUM 2
Sovrum med en heltäckande mjuk matta, platsbyggd bokhylla och garderobsförvaring. Stort fönster mot innergåden.

KÖK
Rymligt kök med matplats, två stora fönster mot innergåden, vackert furugolv, platsbyggd skåpsinredning, spishäll samt inbyggnadsugn. Diskmasin, kyl och frys har integrerats med köksluckorna. Stänkskydd i glaskeramik från Höganäs. Vinkyl.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1 av 4, ej hiss.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 104 m². Boareauppgift enligt bostadsföreningen.
Övriga utrymmen:
2 förråd. ett mindre på ca 1 kvm utanför lägenhetsdörren, samt källarförråd på ca 5 kvm.
Byggnad:
Fjärrvärme. Övriga utrymmen: Tvättstuga finns i källaren.
TV- och internetanslutning:
Kabel-TV och bredband ingår i avgiften.
Bilplats:
P-plats. Har separat kö. Några fåtal p-platser finns i förening, fördelas utifrån kö-system.

Förening

Brf Silen.

Övrigt

Hela lägenheten är topprenoverad, all el är utbytt och man har omsorgsfullt valt att byta ut alla kontakter och brytare till en design från äldre epok. Mycket smakfullt.