Avsluta filmen

Järna

Skarpskyttevägen 14

Se filmen
Såld

Genomtänkta lösningar och smakfullt inrett boende i centrala Järna!

Att få flytta in i en bostad med renoverat kök och allrum med öppens spis, med utgång till tomten som erbjuder gjutna grillplatser, pergola, altaner och uthus på en spännande tomt; att ha renoverat badrum, tvättstuga och genomgående fina ytskikt; är väl mångas dröm? Nu kan den bli sann för dig!

Skarpskyttevägen 14

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
104  kvm
Biarea:
101 kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
820 kvm
Byggår:
1968
Genomtänkta lösningar och smakfullt inrett boende i centrala Järna!
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Tänk att få flytta in till en omsorgsfullt renoverad villa med ogenerat läge i området - på en spännande tomt med grillplatser uthus och pergola. Tänk att få ta med sig morgonkaffet från det fina köket in till vardagsrummet och sätta sig framför öppna spisen och titta ut på vinterlandskapet utanför. Genom fönstret ser du uteköket med grill, ho samt gjuten bänkskiva och bardel. Nu kan din dröm bli verklighet här på Skarpskyttevägen 14 i centrala Järna!

Du kommer i så fall bo i ett område med stor själ som har skogen, Moraån runt hörnet och en fin lekpark bara 50 meter bort.
Du kommer ha nära till Kallfors golfklubb med en uppskattad restaurang - här finns även en populär pulkabacke vintertid! Du kommer ha en kort cykeltur till Kvarnsjön med varma bad sommartid. Du kommer ha ca 15 minuters promenad till centrum med affärer och pendeltåg och nära till elljusspåret och IP för idrottsutövning.

Du och familjen kommer bo i en väldigt lugn del av Järna som är perfekt för barnfamiljer med flera lekparker i närheten och förskola bara 150 meter bort.
Ni kommer ha en takhöjd på dryga 250 cm i entréplan som bidrar till den rymliga känslan i bostaden och ni kommer njuta av det soliga söderläget på den stora altanen - och på tomten kommer ni ha kvällssol. Välkomna till ert nya hem!

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 104 m², biarea 101 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 6 rum varav 4-5 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 820 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Gräsmatta och berg med två äppelträd och ett plommonträd.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan med hel källare. Byggnadsår: 1968. Byggnadssätt: Grundmur: Lättbetong. Grund: betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Lättbetong och trä. Fasad: Kalksandsten och trä. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2- och 3-glas isoler. Ventilation: Självdrag. Vatten/avlopp: Kommunalt. Skorstenstyp: Murad skorsten. Luft-/luftvärmepump, el samt öppen spis med insats. Energideklaration: Energiklass B. Energiprestanda, primärenergital 33 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2014-08-20. Utföres av Leif Eriksson, Anticimex. Renoveringar: Större renoveringar och årtal: Dränering 2015. Ny varmvattensberedare 2016. Ny tvättmaskin 2016. Badrum ”stora” 2016. Elskåp (jordfelsbrytare) och bytt el till jordat i majoriteten av rummen 2016. Kök/vardagsrum 2016. Sovrummen på entrévåningen (3 st) 2017. Radiatorer 2018. Fönster (samtliga) 2018/2019. Badrum ”lilla” 2018. Tvättstuga 2019. Entré 2019. Hall 2019. Trappa 2020.
Uteplats:
3 uteplatser. Trädgården ligger på en höjd vilket gör att det nästintill insynsskyddad. Det är även allmänning mellan tomterna vilket gör att man inte bor "på varandra". På altanen finns infravärme och en eldriven markis som täcker hela trädäcket på ca 25 kvadratmeter.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget.
Bilplats:
Uppfart med plats för två bilar.
Övriga byggnader:
Förråd med el och belysning på 15 kvm.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Starrbäcksområdet, Stadsplan (Beslutsdatum: 19640228).
Sjöborren, Tomtindelning (Beslutsdatum: 19651026).
Rättigheter last: Avtalsservitut: Kraftledning - Se beskrivning.
Avtalsrättigheter: Avtalsservitut Kraftledning.

Området

Några smultronställen i närområdet:

- Åsgatan 2 och Lilla Maräng är två trevliga fikaställen.
- Promenadstråk runt Logsjön vid Norrtuna.
- Reko hälsokost och Saltå Kvarn som har stort utbud av ekologiska produkter.
- Lekbutik Lavendel som är en unik leksaksaffär i centrum.
- Kallfors kök som serverar väldigt god mat.