Nykvarn

Oskarsborgsvägen 8

Nybyggnadsdrömmar om en 1-plansvilla i Nykvarn?

Drömmer du om en ny och fräsch villa med bra boendeekonom som står inflyttningsklart februari/mars 2024, med lantligt och lugnt läge i Turinge utanför Nykvarn? Villan Linnéa från Älvsbyhus är ett perfekt enplanshus för såväl mindre som större familjer.

Oskarsborgsvägen 8

Typ:
Friliggande villa
Boarea:
129  kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
805 kvm
Byggår:
2023
Driftkostnad:
23 400 kr/år
Pris:
5 595 000 kr, uppdaterat pris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Nybyggnadsdrömmar om en 1-plansvilla i Nykvarn?
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Nu har du en unik möjlighet att köpa ett nytt, fräscht och barnvänligt boende med lantligt läge i Turinge/Nykvarn och låga driftskostnader, utan att känna en tidspress att du måste ha din nuvarande bostad såld! Inflyttningsklart februari/mars 2024. Villa Linnéa är ett enplanshus med ljus öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Här finns gott om plats för att umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet finns en altandörr som tar dig ut till baksidan av huset där du kan njuta av solen efter lunch och hela kvällen. I grundutförandet så finns här 3 sovrum, men finns behovet finns möjligheten att dela av vardagsrummet till ytterligare ett sovrum. I anslutning till sovrummen finns badrum och toalett. Grovköket med egen ingång ligger in till köket. Förutom tvättmaskin och tumlare finns här också värmepumpen som förser huset med behaglig värm året om. Att bo så här i Turinge med närhet till naturen, golfbana och badplatser är idealiskt för dig som söker en lugnare tillvaro när du kommer hem från jobbet. Nykvarns centrum med snabbtåg till Stockholm, skolor och dagis samt allehanda affärer, ligger bara ett par minuters bilfärd från huset. Tomten är plan och grovplanerad och ger dig möjlighet att med din egen fantasi skapa och sätta din egen prägel på utemiljön. Ska det vara en pool, spa eller kanske ett Attefallshus? Ja, det är bara du som avgör den saken - om du blir den lyckliga ägaren till denna fina villa.

Varma hälsningar Per och teamet på Florin Partners

PLANLÖSNING

Ingång via farstukvist under tak.

Entré/hall med plats för garderober för klädförvaring, ekparkett på golvet.

Från hallen öppnar huset upp sig till en luftigt och ljus planlösning , Ett stort vardagsrum där det finns möjlighet att vid behov dela av och skapa ytterligare ett sovrum, om familjebilden så kräver. Ekparkett på golvet. Altandörren leder dig ut till baksidan av huset och tomten som ligger med perfekt solläge i sydväst. Här har du utsikt över åkerlandskap!

Köket är rymligt med stor matplats. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, micro, spishäll, kyl/frys, diskmaskin och köksfläkt, allt från Electrolux. Innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Här finns tvättmaskin och torktumlare samt värmepumpen som ger dig behaglig värme året om.

Sovrum 1, på drygt 7 kvm , med ekparkett och 1 garderob för klädförvaring
Sovrum 2, på drygt 11 kvm, med ekparkett och 2 garderober för klädförvaring.
Sovrum 3 på nästan 14 kvm, med egen klädkammare.

Toalett med handfat/kommod. Våtrumsmatta på golv samt våtrumsskivor från Fibo på väggarna.
Badrum med duschhörna/duschväggar, handfat/kommod och WC. Våtrumsmatta på golvet samt våtrumsskivor från Fibo på väggarna. Spotlights i taket.

Se under "övrigt" vad som är tillval och som ingår i priset.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
NYKVARN FJÄLLET 2:6.
Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 129 m². Boareauppgift enligt Ritning(ar). 4 rum varav 3-4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 805 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Grov planerad plan trädgårdstomt.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan. Byggnadsår: 2023. Om-/tillbyggnadsår: 2024. Byggnadssätt: Grundmur: Betong. Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Plåt. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft. Vatten: Kommunalt vatten. Avlopp: Kommunalt avlopp. Värmepump.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget till fastigheten.
Bilplats:
Parkering för minst två bilar på uppfarten till fastigheten.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Fjället Ga:2. Nykvarn Fjället Ga:1. Planer och bestämmelser: För fjället 2:1 m.fl., Detaljplan (Beslutsdatum: 2018-12-19, Registreringsdatum: 2019-01-23, Senast ändrad: 2019-12-09). Samfällighet: NYKVARN FJÄLLET S:1.
Tillträdesdag:
Prel. kvartal ett 2024.

Ekonomi

Pris:
5 595 000 kr, uppdaterat pris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 777 000 kr. Fördelat på: småhusmark 777 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 23 400 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: uppvärmning 10 000 kr, elkostnad 5 400 kr, vatten/avlopp 3 000 kr och renhållning 5 000 kr.
Beräknad årsförbrukning för uppvärmning och varmvatten är ca 4 700 kWh. Hushållsel tillkommer om ca 3 000 kWh/år. I den totala elkostnaden har vi räknat med en kostnad på 2 kr/kWh. Elkostnaderna kan variera beroende på hur familjebilden ser ut, hur varmt man har hemma, vilket avtal man har, hur utvecklingen på elmarknaden ser ut och självklart också på om det är kalla eller varma vintrar. Övriga driftskostnader är uppskattade.
Försäkring: Villaförsäkring tillkommer och varierar mellan olika bolag och omfattning, normalt mellan 4 000-6 000 kr/år.

Området

I Turinge i Nykvarns kommun finns bland annat Mångfaldens hus, en mycket välbesökt och uppskattad inredningsbutik. Här finns även restaurang där du kan äta en god lunch. I Turinge hittar man även flera matställen att välja på så som Turinge ost & vin samt Vidbynäs golfklubb, där du också kan avnjuta en bättre måltid. På ca 5 minuter med bil tar du dig in till Nykvarns centrum, här finns snabbtåg som tar dig till Stockholm på ca 29 minuter, affärer, bra skolor och dagis samt även en barnvänlig badplats med sandstrand vid Hökmossbadet i sjön Yngern. I närområdet finns möjlighet till olika rekreationsmål, fin natur att promenera i och möjlighet att plocka svamp och bär i de närliggande skogarna. Utöver detta hittar man även naturstigar som bland annat Turingeleden. Det finns ett flertal hästgårdar i närområdet och vid lilla Turingen bedriver vattenskidklubben sin verksamhet. Sist men inte minst måste man nämna Vidbynäs golf klubb som tillsammans med Kallfors golfklubb utgör Golf South Stockholm - ett koncept där du får södra Stockholms två bästa golfanläggningar i ett och samma medlemskap.

Övrigt

Tillval som ingår i priset:
Inbyggnadspaket kök 16350:-
Tvätt & Tork 14300:-
Kommod wc 8350:-
Fiboskivor wc 12.000:-
Duschvägg badrum 6540:-
Kommod badrum 14220:-
Spotlight i badrum 7720:-
Totalt 79480:-.

Planlösning med mått

Alternativ planlösning med mått

Karta Klicka för större karta