Avsluta filmen

Nykvarn

Odens väg 11

Se filmen
Såld

När det bästa från 60-talet möts upp med medvetna och smakfulla renoveringar

En skön retrokänsla möter mig direkt jag kommer innanför dörren. Här har familjen sparat de bästa originaldelajerna från 60-talet och adderat med medvetna val för att bibehålla den sköna känslan i bostaden. Den soldränkta baksidan med den terrasserade altanen och uterummet måste upplevas på plats!

Odens väg 11

SÅLD
Typ:
Kedjehus
Boarea:
96  kvm
Biarea:
60 kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
511 kvm
Byggår:
1965
När det bästa från 60-talet möts upp med medvetna och smakfulla renoveringar

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

"Medvetna och smakfulla detaljer - såsom beslagen från Byggfabriken i köket, de svarta strömbrytarna och elkontakterna från Renova samt de 60-talsinspirerade tapeterna - bidrar till den genuina känslan i bostaden."

Nyrenoverat och superfint kedjehus från 60-talet i Centrala Nykvarn. Högt fritt läge med begränsad insyn och fin utsikt över området. Fyra bra sovrum, massor av förvaring, badrum med både tvättpelare och badkar, separat WC, stort lekrum samt egen matkällare. Stort härligt vardagsrum uppe med utgång till trädgården samt en klassisk gillestuga i källarplanet med härliga ytor och braskamin. Underhållsfri tegelfasad, vidbyggt garage, snickarbod, inglasat uterum samt ett inbyggt trädgårdsrum med ingång från gräsmattan. Dessutom en stor nybyggd och terrasserad altan i perfekt söderläge med sol från morgon till kväll - delvis under tak. Här kan ni verkligen njuta av lata sommardagar och grillkvällar med hela familjen. Plana gräsytor på den nedre delen av trädgården - perfekt för bollspel, lek och grönsaksodlingar. Känslan här måste upplevas på plats för att den ska komma till sin rätt! Ett litet mått av fantasi - att drömma sig fram till sommaren - kommer inte vara en nackdel för känslan.

Det mesta i huset renoverades under 2019 med bl.a. ett nytt fullutrustat kök, helt nytt elsystem, genomgående nya ytskikt med ekparkett i hela övervåningen. Badrum med badkar och ny tvättpelare samt WC/gästtoalett är ommålat och uppdaterat, men ej totalrenoverat. Sedan iordningställdes hela källarvåningen med nymålade ytskikt, infälld belysning, ljusgrå heltäckningsmatta och ett stort lekrum till barnen m.m.

Enkelt och lättskött boende med låga driftskostnader tack vare samfälld fjärrvärme och fiber från från Telia. Huset har verkligen allt man kan önska för hela familjen, en kort promenad från Nykvarns Centrum med affärer, restauranger samt naturligtvis snabbtåget. SJ-tåget tar er in till T-centralen på 26 minuter! Medvetna och smakfulla detaljer - såsom beslagen från Byggfabriken i köket, de svarta strömbrytarna och elkontakterna från Renova samt de 60-talsinspirerade tapeterna - bidrar till den genuina känslan i bostaden. Välkomna på visning!

PLANLÖSNING

Öppen hall med plats för klädavhängning direkt innanför dörren, både i hatthylla och i en originalgarderob med överskåp. Här finns också en separat WC/gästtoalett. Den inre delen av hallen har även en hel garderobsvägg från byggnadsåret med nylackerade dörrar.

Nyrenoverat kök med mattvita luckor med massiva bänkskivor i ek. Läckra beslag från Byggfabriken i 60-talsstil. På den högra sidan har ni en helkaklad vägg, satt i halvförband ända upp till tak med svart fog, som ger en härlig bistrokänsla till köket. Kyl, frys samt diskmaskin är integrerade. Stilren köksfläkt samt både ugn och mikro i arbetshöjd. Bra arbetsytor och gott om förvaring i köket.

På det övre planet finns tre bra sovrum i lite varierande storlekar. Master bedroom har en hel garderobsvägg med skjutdörrar.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier längs hela ytterväggen som skänker massor av ljus till den här delen av huset. Holländsk originalparkett på golvet samt gott om plats både för TV-soffa samt ett större middagsbord. Här finns också utgången till den stora nybyggda altanen, ett inglasat uterum och den soliga trädgården i perfekt söderläge. Altanen måste upplevas på plats för att den ska komma till sin rätt!

Hela källarplanet gjordes också i ordning 2019 med ny ljusgrå heltäckningsmatta genom hela våningen. Stort allrum med blyinfattade fönster och braskamin - som gjort för filmkvällarna!

Sovrum med platsbyggd garderobsvägg som passar perfekt till en tonåring, som gästrum - eller varför inte till den som jobbar mycket hemifrån?

Till sist har ni ett stort lekrum/förråd som har lägre takhöjd. Detta var förut bara ett förråd men är nu som en förverkligad dröm för barnen. Stora härliga lekytor på den mjuka mattan. Nuvarande ägare använder det också som gästrum.

Fakta

Typ:
Kedjehus. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 96 m², biarea 60 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 6 rum varav 4-5 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 511 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Trädgårdstomt.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1-plan med källarvåning. Byggnadsår: 1965. Byggnadssätt: Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Tegelstensfasad. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten/avlopp: Kommunalt. Samfälld bergvärme. Energideklaration: Energideklaration är beställd. Energideklaration och överlåtelsebesiktning är beställd. .
Uteplats:
Terrasserad altan på baksidan av huset.
TV- och internetanslutning:
Fiber via Telia.
Bilplats:
Garage och parkering på uppfart.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Ströpsta Ga:1. Planer och bestämmelser: Nykvarns Samhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19630611).