Avsluta filmen

Hölö/Norrvrå

Marmorvägen 9

Se filmen

En oas för familjeliv med tillgång till bad i ett stenbrott endast ca 20 meter från tomtgräns!

Här på Marmorvägen presenteras ett välplanerat Hjältevadshus i 1,5 plan med hela 5-6 sovrum. För badälskaren finns det flera valmöjligheter. Här kan man nämligen ta ett dopp i stenbrottet precis intill tomten eller i SPA-badet på den soldränkta altanen i söderläge!

Marmorvägen 9

Typ:
Villa
Boarea:
Ca. 140  kvm
Antal rum:
8 rum
Tomtarea:
1 221 kvm
Byggår:
1993
Driftkostnad:
52 444 kr/år
Pris:
3 995 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
En oas för familjeliv med tillgång till bad i ett stenbrott endast ca 20 meter från tomtgräns!
Alla bilder
Rundtur

Ansvarig mäklare

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

"Det är en solig söndag och sommaren har gjort sitt intåg. Familjen samlas för att fika tillsammans nere på samfällighetens brygga och för ett par av er blir det även ett premiärdopp i det stämningsfulla stenbrottet. Väl tillbaka vid huset så vågar sig även familjens badkrukor ner i det uppvärmda SPA-badet för en trevlig stund tillsammans."

Här på Marmorvägen 9 i Norrvrå strax utanför Hölö samhälle erbjuds ett hem som passar den stora familjen med krav på många sovrum, såväl som för den något mindre familjen som istället kanske vill ha möjligheten att jobba "remote" med ett eget hemmakontor. Utöver det väldisponerade Hjältevadshuset i 1,5-plan finns här även ett garage med carport och ett vidbyggt förråd. Husets frånluftsvärmepump byttes ut 2021 och vissa andra underhållsåtgärder har gjorts. Däremot är exempelvis badrummet på nedre plan i behov av renovering. För mer information om rumsindelning, allmän beskrivning och besiktningsprotokoll är du varmt välkommen att besöka vår hemsida.

Meddela ditt intresse till mig redan idag om du känner att boendet här på Marmorvägen känns rätt för dig - så kontaktar jag dig. Varmt. välkommen på visning!

Varma hälsningar,
Jonathan och teamet på Florin Partners

ALLMÄNT OCH RUMSBESKRIVNING

Entréplan med rymlig hall. Köket ligger direkt in till vänster sett från entrén och det renoverades under 2014. Intill köket ligger groventré/tvättstuga. Här finns både tvättmaskin, torktumlare och frånluftsvärmepumpen (Nibe f370 installerad 2021). Rakt in i huset från hallen sett finns vardagsrummet där man via en altandörr tar sig mot den stora altanen i söderläge. På entréplanet finns även ett äldre badrum och två stycken sovrum.

Via trappan intill entrén når man husets övre plan. Direkt intill trappan finns allrummet. Från allrummet näs alla rum på övre plan vilket är två sovrum åt öster och en till två sovrum till väster. Idag går man i genom det ena sovrummet för att komma in i det andra - här kan man med fördel sätta in en dörr om man istället önskar fyra sovrum på övervåningen med direkt anslutning till allrummet. Badrummet på övre plan är helkaklat och har WC, dusch, tvättställ och ett monterat skåp för toalettartiklar.

Maskinell utrustning i kök: Diskmaskin, induktionshäll, fläkt, inbyggnadsmikro och ugn, samt kyl och frys. Samtliga vitvaror är från Ikea och köptes i samband med renoveringen av köket 2014.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
SÖDERTÄLJE VRÅ 11:20.
Storlek:
Boarea ca 140 m². Boareauppgift enligt Säljaren. 8 rum varav 5-6 sovrum. Boareauppgift enligt säljaren och ritningar. Den taxerade BOA-uppgiften är 115 kvm. För en exakt ytuppgift rekommenderas en mätning.
Tomt:
Tomtarea 1 221 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1,5-plansvilla. Byggnadsår: 1993. Byggnadssätt: Grund: Uteluftsventilerad krypgrund med sockelbalkar av betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Sadeltak med träfiberskivor, läkt och betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten: Kommunalt vatten året om. Avlopp: Kommunalt avlopp. Frånluftsvärmepump. Anläggning: Nibe (f370), installerad 2021 oktober. Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 56 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 101 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2023-10-12. Utföres av Niklas Öberg. Renoveringar: 2009 - Duschrum på övre plan renoverat 2014 - Nytt kök 2016 - Stående träpanel på fasad målad 2021 - Ny frånluftsvärmepump (Nibe f370).
Uteplats:
Stor altan i söderläge på baksidan av huset som delvis är försedd med tak. På altanen finns även SPA-bad nersänkt i trallen. Gaveln mot uppfarten har också en altandel som löper hela vägen från groventré runt huset till huvudentrén.
TV- och internetanslutning:
Fiber draget till tomtgräns, men ej indraget i huset.
Övriga byggnader:
Garage med plats för en bil och vidbyggt förråd. Bakom/vid sidan garagebyggnaden finns ytterligare ett mindre förråd och på garagets vänstra sida (sett från vägen) finns en carport.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Vrå 11:1 m fl(norrvrå), Detaljplan (Beslutsdatum: 1991-06-19, Senast ändrad: 2022-06-01).
Gemensamhetsanläggning: SÖDERTÄLJE EDEBY GA:3.
SÖDERTÄLJE VRÅ GA:3.

Ekonomi

Pris:
3 995 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 2 335 000 kr varav byggnadsvärde 1 539 000 kr. Fördelat på: småhusmark 796 000 kr och småhusbyggnad 1 539 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
9 287 kr/år
Pantbrev:
Totalt 2 167 500 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 52 444 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: elkostnad 39 000 kr, vatten/avlopp 7 910 kr, renhållning 2 500 kr och samfällighet 3 034 kr. Årlig elförbrukning: 13 911 kWh/år.
Antal personer i hushållet: 5.
Kostnaderna grundar sig på nuvarande ägares uppgifter (2 vuxna och 3 barn har bott i huset under föregående år). Kostnad för V/A faktureras i efterskott (kvartalsvis) via samfälligheten. Kostnaden för samfällighet om 3 034 kr/år avser 2022 och inkluderar bland annat kostnad för vägar och underhåll för park och bad. TV/Bredband är frivilligt och redovisas därför separat. Nuvarande ägare har betalat ca 4 800 kr/år för TV och bredband.

El- och uppvärmningskostnaderna kan variera beroende på hur familjebilden ser ut, hur varmt man har hemma, vilket elavtal man har, hur utvecklingen på el- och bränslemarknaden ser ut och självklart också på om det är kalla eller varma vintrar. Medtagen elkostnad är inkl. elstöd.
Försäkring: Villaförsäkring tillkommer och varierar mellan olika bolag och omfattning. Nuvarande ägare betalar ca 10 000 kr/år för sin försäkring.
Fastighetsskatt/-avgift 9 287 kr/år tillkommer.

Området

Norrvrå är en småort i Hölö socken i Södertälje kommun, cirka 20 kilometer sydost om Södertälje centrum. Området är omgivet av vacker natur med sjöar, skogar och åkrar. I närheten finns flera historiska gårdar och herrgårdar, som Lida gård och Edeby säteri.

I närheten av Norrvrå finns det många trevliga platser att besöka, både för rekreation och kultur. Du kan till exempel ta en båttur till skärgårdsön Oaxen eller en bilutflykt till Mörkö och vandra längs Sörmlandsleden. Om du vill ha mer stadspuls är det inte långt till Södertälje, där du kan shoppa och roa familjen på Tom Tits Experiment. Stockholm ligger på ett avstånd om ca 45 min bilresa från Hölö.

För barnfamiljer finns det flera skolor att välja mellan i närheten. Hölöskolan ligger närmast till hands och är en F-9 skola. Norrvrå är ett perfekt område för dig som vill bo i en lugn och naturskön miljö, men ändå ha nära till service och aktiviteter. Här kan du njuta av livet på landet, samtidigt som du har goda kommunikationer till större orter.

Nuvarande ägares smultronställen i området:

- Kalkbrottet
- Bra kommunikationer med 5 min promenad till bussen
- Bra kommunalskola F-9
- Utflyksvägen passerar förbi Hölö med gott om välkända platser som Tullgarns slott och mindre pärlor som Hellby Bod och Gamla Mälhaga Handel.

Kommunikationer:

Busshållplats inom ca 5 minuters promenad och ca 45 minuter med bil in till Stockholm.

Karta Klicka för större karta