Avsluta filmen

Trosa Lagnö

Lagnö 1

Se filmen

Bo i ett Bra Hus - i alla bemärkelser - på första parkett intill Trosa GK

"Bottenplattan är gjuten och huset är stomrest. Nu färdigställs huset i ett snabbt tempo och framåt februari/mars kan det vara läge att putsa på järnklubborna för att vara först ut på banan när säsongen drar igång några månader senare!"

Lagnö 1

Typ:
Friliggande villa
Boarea:
155,5  kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
1 791 kvm
Byggår:
2023
Pris:
7 480 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Bo i ett Bra Hus - i alla bemärkelser - på första parkett intill Trosa GK
Alla bilder
Rundtur

Ansvarig mäklare

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Assisterande

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Välkommen till denna väldisponerade 1-plansvilla på första parkett intill Trosa GK. Här kommer man bo naturskönt och bekvämt med närhet till både golf, bad, trevliga gångstråk och restauranger. Huset som är ritat och beställt av Bra Hus får ett stort och öppet kök/vardagsrum i mitten av huset med en imponerande takhöjd under ett ryggåstak. Master Bedroom får ett badrum en-suite och tillförande walk-in-closet (kan även fungera som ett mindre sovrum/kontor). I husets andra sovdel ryms två sovrum och ett allrum. Ett dubbelbilsgarage om 55,4 kvm (61,7 kvm BYA) med möjlighet till förrådsdel kommer också anläggas på tomten.

Bottenplattan är gjuten, hus och garagebyggnad står på plats och nu är det invändiga arbetet igång med full fart. Inflyttning planeras vara möjlig till februari/mars 2024. Då kan det vara läge att putsa på järnklubborna för att vara först ut på banan när säsongen drar igång några månader senare!

Anmäl ditt intresse redan nu och se filmen samt materialet under dokument och länkar på vår hemsida så återkommer vi till dig. Möjligheten att göra egna val avseende invändig färgsättning finns fortfarande. Välkommen att höra av dig vid frågor och för att få mer information!

Varma hälsningar från Jonathan och teamet på Florin Partners

ALLMÄNT

Huset byggs med betongplatta på mark i ett plan. Takhöjden invändigt kommer att vara 250 cm, med en högre takhöjd i kök och vardagsrum där taket är öppet mot nock (ryggåstak). Släta foder och socklar, 3-glasfönster i aluminium från Svenska Fönster. Innerdörrar av modell Unique 01L från Swedoor. Garderober, linneskåp, städskåp, Ballingslöv. Frånluftsvärmepump Nibe 730. Vattenburen golvvärme i alla rum. I husets torra utrymmen ligger ett trägolv från Tarkett.

Entré
Klinkergolv från Bricmate (Concrete Easy Ivory 30x60 cm) och förvaringsskåp från Ballingslöv.

Groventré/Klädvård
Klädvårdsutrymmet med groventré ligger i anslutning till den större hallen och har likadant klinkergolv. Utrymmet tapetseras med vitmålad våtrumstapet och utrustas med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Tvättbänk med tvättställ (Harmony) och städskåp från Ballingslöv. I klädvårdustrymmet installeras även frånluftsvärmepumpen (Nibe 730), elcentral/mediaskåp och styrning av vattenburen golvvärme.

Kök/vardagsrum
Kök och vardagsrum är placerat i mitten av huset och är öppet mot varandra. Totalt 54,5 kvm stort rum. Generös takhöjd upp till nock under ett ryggåstak. Köket är från Ballingslöv med bänkskivor i kompositsten (Fushion Taupe). Köket utrustas med häll, fläkt, kyl, frys, ugn, micro och integrerad diskmaskin från Siemens (rostfritt utförande). Köksblandare av modell Cera K5 från Mora. Köks-/vardagsrumsdel har spotlights i taket med en dimbar brytare, kamin (Contura 856 Style) och takpanel från Norrlands Trä.

Sovrum
Samtliga sovrum målas och har förvaring med stommar från Ballingslöv. Master Bedroom ligger avskiljt från de andra sovrummen med badrum en-suite och tillhörande walk-in-closet. Sovrummens innertak bekläs med takpanel från Byggelit med en vit nyans.

Badrum
Husets två badrum kommer båda helkaklas och ha klinker på golvet. I båda badrummen installeras spotlights med dimbara brytare. Båda badrummen förses med kommod och tvättställ. I det större badrummet (intill Master Bedroom) kaklas golv och väggar med 60x60 cm plattor i utförandet Rock Salt Danish Smoke. Frostade duschväggar 90x90cm. I det mindre badrummet (Intill allrum) kaklas golv och väggar med 60x60 cm plattor i utförandet Softlime Cinder.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
TROSA TUREHOLM 2:423.
Typ:
Friliggande villa.
Storlek:
Boarea 155,5 m². Byggnadsyta 176,3 m². Boareauppgift enligt Ritning(ar). 6 rum varav 3-4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 1 791 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1-plansvilla. Byggnadsår: 2023. Byggnadssätt: Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Liggande träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten: Kommunalt vatten. Avlopp: Kommunalt avlopp. Skorstenstyp: Skorsten av plåt. Frånluftsvärmepump. Anläggning: Nibe 730.
Uteplats:
En altan kommer att anläggas längsmed husets långsida i syd-/sydväst läge.
TV- och internetanslutning:
Fiber dras in och installeras i huset.
Bilplats:
Grusad uppfart med plats för ca. 5 bilar och ett dubbelbilsgarage.
Övriga byggnader:
Garagebyggnad om 55,4 kvm kommer att anläggas på tomten enligt karta under dokument och länkar. Se även "tillverkningsritning garage". Garaget kommer även att isoleras.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att använda, underhålla och förnya väg för utfart fram till Stene GA:2. - Väg.

Ekonomi

Pris:
7 480 000 kr, utgångspris.
Pantbrev:
Totalt 2 000 000 kr.
Driftkostnad:
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Området

Trosa är en charmig stad som ligger vid havet och omges av en vacker natur. I Trosa finns det många sevärdheter som du kan besöka, till exempel Tureholms Slott, Trosa GK och Åda Golf & Country Club. Trosa är också känt för sin vackra skärgård och dess aktiviteter som fiske och båtliv. Det finns också många fina stränder i närheten av Trosa som du kan besöka under sommarhalvåret. Trosa har också goda kommunikationer med vägförbindelser närliggande städer och Stockholm. Det tar cirka 1 timme med bil från Stockholm till Trosa.

Visualiseringsbild vardagsrum

Visualiseringsbild exteriör

Visualiseringsbild kök

Visualiseringsbild sovrum

Visualiseringsbild badrum

Planskiss huvudbyggnad

Planskiss garage

Karta Klicka för större karta