Avsluta filmen

Jumstaberg

Jumstabergsvägen 4

Se filmen
Såld

Allt på ett plan i ett modernt boende i natursköna Jumstaberg!

Vad skulle du tycka om att få tända en brasa i den designade kaminen höst och vinter och att hela året titta ut på tavlan som målas upp på nytt varje dag - med vädrets och årstidernas skiftningar - genom vardagsrumsfönstren mot den insynsskyddande skogen på baksidan av huset?

Jumstabergsvägen 4

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
144  kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
2 763 kvm
Byggår:
2015
Allt på ett plan i ett modernt boende i natursköna Jumstaberg!
Rundtur

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Hur skulle det vara att få vakna upp till fågelsång och få starta varje morgon i en lugn och stilla miljö och samtidigt ha bara några minuter med bilen in till såväl Södertälje, Järna som Nykvarn? Hur skulle det kännas om man kunde gå en kort promenad ner till Långsjön för att grilla eller för att ta ett svalkande kvällsdopp, eller bara för att njuta av miljön och utsikten? Vad skulle du tycka om att kunna ta med dig morgonkaffet från köket direkt ut på altanen och njuta av vårsolen, eller att äta middagen på den skyddade baksidan i glada vänners lag - kanske med en drink i uterummet innan dess och ett SPA-bad efteråt? Hur skulle du uppleva det att få mötas av den magnifika öppna känslan med en takhöjd på hela 3,5 meter till nock i hallen och vardagsrummet varje dag du kommer hem från jobbet? Vad skulle du tycka om att få tända en brasa i den designade kaminen höst och vinter och att hela året titta ut på tavlan som målas upp på nytt varje dag - med vädrets och årstidernas skiftningar - genom vardagsrumsfönstren mot den insynsskyddande skogen på baksidan av huset?

Allt det här och mycket mer kan du få uppleva på Jumstabergsvägen 4, ca 10 minuters bilväg söder om Södertälje! Innan det ges tillfälle att se bostaden, gå gärna in under "dokument & länkar" på vår hemsida och se våra filmer för att få en bättre bild av hur det skulle kunna vara att bo här.

Varma vårhälsningar från Per och teamet på Florin Partners

ALLMÄNT OCH PLANLÖSNING

Det första man slås av, när man kommer in i den rymliga hallen, är den enorma takhöjden och den öppna ytan hela vägen in i vardagsrummet. Mellan hallen och köket står en designad kamin från Jötul. Den är formgiven av den erkände industridesignern från Norge, Bård Eker (han har bland annat designat bilar åt sportbilstillverkaren Koeningsegg). Det intilliggande köket är en naturlig samlingsplats. Här finns bra med plats att laga mat tillsammans och även plats för många runt matbordet, när maten är färdig. Att ha allting i ett plan är något som nuvarande ägare har uppskattat särskilt mycket - att slippa allt spring i trappor! Master bedroom med intilliggande walk-in-closet är också något som gör boendet här extra njutbart. Nuvarande ägarfe sammanfattar nog det bäst själva trots allt: "Rymden/takhöjden i hall och vardagsrum, uteplatserna i de olika lägena med möjlighet att välja sol eller skugga hela dagen - baksidan med det ogenerade läget, vinterbaden i Spa-badet, där man njuter av av de snötäckta trädtopparna vintertid och svalkan heta sommardagar, är nog det vi uppskattat mest med boendet här. Sedan har det ju också varit smidigt med den automatiska trädgårds-/utebelysningen - den mörka årstiden speciellt. De fina promenadstråken - vi har en runda på ca 7 km där man kommer nära natur och bondgårdar - är självklart också något vi kommer att sakna extra mycket".

Hall
Stor öppen hall med svart stengolv och gott om plats för förvaring. Öppet in mot kök och vardagsrum. Här finns kaminen som syns även från vardagsrummet.

WC/dusch/badrum
Intill hallen ligger en WC med dusch och i anslutning till de båda sovrummen till höger, en WC med dusch och badkar. Båda utrymmena har påkostade materialval med kaklade väggar, klinkergolv, kommod, väggskåp, spotlights och "stjärnhimmel" (lysdioder). Båda badrummen har inbyggda högtalare i taket.

Vardagsrum
Från hallen är det öppet in mot vardagsrummet, som har samma magnifika takhöjd om ca 350 cm till nock. Vitlaserat parkettgolv och altandörr till uteplats på baksidan.

Kök
Nya luckor av märket Haga sattes in 2017 och samtidigt sattes nytt kakel. Svart stengolv (samma som i hallen). Utrustningen består av: spis, dubbla ugnar, micro och diskmaskin från Husqvarna/ Electrolux. Kyl och frys med ismaskin från GE. Inbyggda spotlights och högtalare i taket.

Tvättrum/groventré
I anslutning till köket finns tvättavdelning med tvättmaskin och tumlare från Samsung, diskbänk och tvättho. Groventré mot altanen på gaveln mot förrådet.

Sovrum
Det finns idag tre sovrum i bostaden. Det större, Master bedroom, har en öppen walk-in-closet. Det här rummet skulle kunna göras om till två mindre, om familjebilden så kräver. Det här rummet har en fin heltäckande (allergisäker) matta. Det intilliggande rummet har samma vitlaserade golv som i vardagsrum och den inre hallen, som leder fram till de båda sovrummen. Sovrummet i anslutning till köket har parkettgolv utan vitlasering. Samtliga sovrum har inbyggda spotlights.


STÖRRE RENOVERINGAR

Sommaren 2021: Uterum, altan med tak, stenbelagd uteplats. Ommålning av förråd.
Trädgård 2019: Rabatt anlades utmed uppfarten, plantering av diverse växter och buskar.

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 144 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 4 rum varav 3-4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 2 763 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Lättskött trädgård. Här finns plats för många rabatter och buskar/träd, om så önskas. "Uteplatserna har betytt mycket för oss, bara att välja var man vill sitta - sol eller skugga? Baksidan har varit vår oas, där SPA-badet nyttjas flitigt året om", skriver nuvarande ägare.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan. Byggnadsår: 2015. Byggnadssätt: Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: Treglasfönster Isolerglas. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten: Kommunalt. Avlopp: Gemensamt avlopp i området. Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump med värmeåtervinning och kamin. Energideklaration: Energiklass C. Energiprestanda, primärenergital 51 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2018-12-14. Utföres av Mattias Forsberg.
Uteplats:
Tre uteplatser med för- och eftermiddags/kvällssol.
TV- och internetanslutning:
Fiber och tv via Telenor.
Bilplats:
Asfalterad uppfart med plats för många bilar.
Övriga byggnader:
Förrådsbyggnad samt inglasat uterum.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Södertälje Jumsta Ga:4.
Södertälje Jumsta Ga:5.
Södertälje Jumsta Ga:6.
Södertälje Jumsta Ga:7.
Planer och bestämmelser: Jumstaberg, Detaljplan (Beslutsdatum: 20060621, Registreringsdatum: 20060911).