Avsluta filmen

Kallfors/Hummelhaga

Hummelhaga 35

Se filmen

En "sneak peek" på ett unikt lågenergihus i en lugn oas utanför Järna/Kallfors

"Du slås verkligen av tystanden. Naturen är ständigt närvarande och närmaste granne. Du går ur bilen och låter axlarna och pulsen sjunka. Trots att huset inte är färdigbyggt ännu, kan du lätt föreställa dig att det här är ett hus och en plats att finna harmoni och lugn på framöver!"

Hummelhaga 35

Kommande
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
188  kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
3 592 kvm
Byggår:
2024

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
En "sneak peek" på ett unikt lågenergihus i en lugn oas utanför Järna/Kallfors
Alla bilder
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Inom kort kommer vi ha det stora nöjet att bjuda ut det här välplanerade och välbyggda lågenenergihuset till försäljning. Byggnationen är inne i sitt slutskede och bostaden förväntas stå klar i april/maj 2024. Vi kommer komplettera med fler bilder och en rundur i och runt bostaden i samband med färdigställandet, men du kan redan nu meddela mig om intresse finns så kanske jag kan ordna med en förhandsvisning.

Vi har haft förmånen att förmedla bostäder som firman Jönsson Yderström byggt tidigare och stolta över att få samarbeta med dem igen. Daniel och Joacim har för den här platsen ritat och byggt ett modernt ladhus med tillhörande carport/förråd som livar både i höjd och i fasad. Det finns möjlighet att komplettera med solceller på taket (om man vill närma sig noll i elförbrukning). Tomten ligger i söderläge och huset ligger högt upp på tomten för att få fin utblick över marken som svagt sluttar ner mot åkern och hästhagen - som är synligt bortom tomtgränsen. Placeringen av huset känns helt naturlig och det smälter verkligen in i omgivningen. Man vet att det inte kommer finnas några grannar åt varken öster eller söder om fastigheten. Där kommer naturen vara granne för all framtid.

Det jag slås av direkt när jag kommer in i huset, redan i det här stadiet när allting inte är klart ännu, är den genomtänkta planlösningen, mötena mellan de medvetna materialvalen som jag kan se kommer att åldras med värdighet, siktlijerna och ljusinsläppet. De platsbyggda köksluckorna/fronterna - som en finsnickare tillverkat (detsamma gäller för garderobsförvaringarna) - sittbänkar, arbetsbänken i kontorsdelen och skafferiet som ligger i anslutning till köket (som Daniel och Joacim själva tillverkat), bidrar också till den genuina känslan. De vitlaserade panelväggarna i två olika bredder som fortsätter upp i taket, bryter lika fint mot det råa betonggolvet som kalkstenen och de putsade väggarna - tidlöst och evigt smakfullt!

Beskrivningen kommer att broderas ut och kompletteras med mer fakta när vi går ut med försäljningen. Till dess får du hålla tillgodo med en liten "sneak peek" i form av några bilder och den korta videon som Florin Partners Media Group producerat. Meddela mig om du vill att jag återkopplar till dig med mer information framöver.

Varma vårhälsningar från Per och teamet på Florin Partners

Fakta

Fastighetsbeteckning:
SÖDERTÄLJE KALLFORS 1:349.
Typ:
Friliggande villa.
Storlek:
Boarea 188 m². Boareauppgift enligt Ritning. 6 rum varav 4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 3 592 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Naturtomt, delvis anlagd gräsmatta i anslutning till uteplatsen på baksidan av huset mot söder.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan. Byggnadsår: 2024. Byggnadssätt: Grund: Betongplatta på mark (3 lager med frigolit och 10 cm betong med ingjuten golvvärme). Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel (obehandlad så den för gråna med tiden). Takbeklädnad: Plannja Trent plåttak (falsat). Fönster: Nordan ntech lågenergifönster. Ventilation: Mekanisk till och frånluft. Vatten: Egen borrad brunn. Avlopp: Enskilt avlopp. Frånluftsvärmepump. Anläggning: Nibe s735-7.
Uteplats:
Altan och pergola kommer byggas på baksidan i söderläge, med utgång från allrum/matrum och sovrum (master bedroom). Altan och pergola kommer även att byggas vid entrén på framsidan av huset.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget i huset (ägarna får själv välja leverantör).
Bilplats:
Parkeringsmöjligheter på uppfarten och i dubbelcarport.
Övriga byggnader:
Dubbelcarport med vidbyggt isolerat förråd om totalt ca 70 kvm (förrådsdelen är ca 32 kvm invändigt).
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: SÖDERTÄLJE KALLFORS GA:19.
Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att använda en befintlig väg a för utfart enligt förrättningskarta, aktbilaga KA2.Rätt att använda den samfällda vägen Ene s:1, vari stamfastigheten har del, för utfart, inom område a enligt förrättningskarta, aktbilaga KA2. - VÄG.
Gemensamhetsanläggning: SÖDERTÄLJE ENE GA:9.
Rättigheter last: Avtalsservitut: Kraftledning - se beskrivning.
Avtalsrättigheter: Avtalsservitut Kraftledning.

Ekonomi

Pantbrev:
Totalt 1 620 000 kr.

Planritning

Tomtkarta

Karta Klicka för större karta