Avsluta filmen

Nykvarn

Haglunden 5

Se filmen
Såld

Bistrokänsla i köket och öppna sociala ytor!

Om du och familjen uppskattar öppna ytor, ett centralt läge i Nykvarn, en smakfullt inredd villa med nytt kök och en takhöjd i vardagsrummet på hela 4,7 meter i nock - då har ni nog ert nästa boende här på Haglunden 5, välkommen att anmäla er till visning!

Haglunden 5

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
103  kvm
Biarea:
66 kvm
Antal rum:
5 rum
Tomtarea:
824 kvm
Byggår:
1961
Bistrokänsla i köket och öppna sociala ytor!
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Är det ett boende med öppna och sociala ytor i centrala Nykvarn med gångavstånd till skola/dagis, centrum och snabbtåg till Stockholm C (ca 25 min) du och familjen letar efter? Uppskattar du ett nyrenoverat kök med bistrokänsla där man tar ett par trappsteg ner till vardagsrummet som har en takhöjd på 4,7 meter i nock? Skulle du kunna tänka dig att tillbringa nätterna i ett nyrenoverat sovrum med en platsbyggd, "industriväggsinspirerad" entré med separat utgång till en altan där du kan avnjuta morgonkaffet? Vill du att barnen ska kunna leka på en plan gräsmatta - utan besvärande genomfartstrafik (nästan i alla fall) - och kunna plocka äpplen från träd på en uppvuxen trädgårdstomt? Kan du och familjen checka några av boxarna ovan så går det bra att höra av sig och boka in en visning på Haglunden 5 i Nykvarn!

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 103 m², biarea 66 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 5 rum varav 3-4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 824 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Plan trädgårdstomt med gräsmatta.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan med källare. Byggnadsår: 1961. Om-/tillbyggnadsår: 1994. Byggnadssätt: Grund: Betongplatta på mark, krypgrund i tillbyggnad. Stomme: Trä. Fasad: Träpanel. Utbyggnad -94, övrig äldre. Allt utom 1,5 vägg är ommålat under sensommaren 2020. Takbeklädnad: Betongpannor (0mlagt under 2010-talet av tidigare ägare. Papp, läkt och pannor). Fönster: 2-glas, utbyggnad från 94, övriga bytta senare. Ventilation: Självdrag. Vatten/avlopp: Kommunalt. Huset har dränerats och fuktisolerats av tidigare ägare. Uppgift om omfattning, metod samt årtal saknas. Det finns ett besiktningsprotokoll från sommaren 2019 att tillgå. Kontakta mäklaren för ytterligare information. El-panna (CTC) samt braskamin. El bytt och jordfelsbrytare installerad 2020. Energideklaration: Energiklass E. Specifik energiprestanda 99 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 159 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-06-06. Utföres av Mattias Forsberg OMB gruppen. Renoveringar: Flytt av kök (nytt) 2020; ytskikt (färg och golv) i hela huset 2020; byte av elcentral 2020; ny köksstam (vatten, avlopp) 2020; ommålning utvändigt (sånär som på ca en och en halv vägg på baksidan av huset) 2020. Fel/brister: Badrummet har äldre standard och är uppfräschat med nya ytskikt, toalett, badkar samt möbler 2019.
Uteplats:
Veranda/altan med tak (kvällssol!).
TV- och internetanslutning:
Bredband via Telia (via telefonjack).
Bilplats:
Vidbyggt garage samt plats för 3-4 bilar på uppfarten.
Övriga byggnader:
Stor vedbod samt förrådshus.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Nykvarns Brukssamhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19491214).

Området

Fem smultronställen i området:
- Hökmossen
- Jägarskogen
- Turinge ost & vin
- Taxinge
- Vidbynäs med golf, restaurang, hotell och herrgård.

Kommunikationer:

Väldigt lugnt och" bilfritt” läge, enskilt men nära till skola/förskola, tåg (SJ) som bl. a. tar dig till Stockholm Central på ca 25 minuter (!) och centrum. Barnvänligt område.