Avsluta filmen

Hölö

Granvägen 17

Se filmen
Såld

Fint boende i lugnt område med egen utomhuspool!

"Det är ett välrenoverat och hemtrevligt boende som väntar en ny ägare här på Granvägen 17 i Hölö. Utöver det välskötta huset med nytt kök, renoverad fasad, nya fönster, uppdaterade badrum och den fina uteplatsen med utomhuspoolen är läget i området det som nuvarande ägare uppskattat extra mycket."

Granvägen 17

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
140  kvm
Biarea:
24 kvm
Antal rum:
5 rum
Tomtarea:
796 kvm
Byggår:
1982
Fint boende i lugnt område med egen utomhuspool!
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

"Barnen har tagit en liten paus från badet i poolen på baksidan av huset och sprungit runt planket för att spela lite fotboll på allmänningen där bakom. Det är en varm sommardag och de vuxna, som inte hanterar värmen lika bra, svalkar sig med kyld lemonad med färsk apelsin och vattenmelon på altandelen under tak. Skönt att kunna sitta här och ha koll på de små barnen när de badar, konstaterar era gäster som kommit för att stanna även till middag. Efter bad och lek går barnen in i gästrummet intill garaget och spelar lite dataspel medan de vuxna, som inte är engagerade i matförberedelserna, spelar ett parti biljard i rummet intill vardagsrummet. Att få förbereda maten i det nyrenoverade köket är ingen bestraffning direkt - utan en ren fröjd! Här är allting uppdaterat och det är gott om bänkytor. Middagen kommer att serveras ute på altanen. Annars finns det gott om plats för alla runt köksbordet.

Ett av barnen frågar om ni inte ska basta efter maten. Bada bastu blir nog inte aktuellt efter den här varma dagen, det är alla andra överens om. Annars är det något ni ofta gör i familjen på helgerna året om. Imorgon ska dottern spela fotbollsmatch på Hölö IP. Den korta promenaden dit (som är samma väg barnen tar till skolan) kan hon gå själv, eftersom det är så nära och att det inte är någon biltrafik att oroa sig för. Resten av familjen ansluter lagom till avspark."

Välkommen att höra av dig om du känner att det här skulle kunna få vara en dag i ditt framtida liv. Innan det ges möjlighet att titta på bostaden, se vår film under "dokument & länkar" på vår hemsida, läs beskrivningen och se våra bilder, så får du en försmak av hur ett framtida liv här på Granvägen 17 skulle kunna vara.

Varma sommarhälsningar Per och teamet på Florin Partners

ALLMÄNT

Det är ett välrenoverat och hemtrevligt boende som väntar en ny ägare här på Granvägen 17 i Hölö. Utöver det välskötta huset med nytt kök, renoverad fasad, nya fönster, uppdaterade badrum och den fina uteplatsen med utomhuspoolen, är läget i området något som nuvarande ägare uppskattat extra mycket. Bostaden ligger centralt i Hölö och det tar bara fem minuter att gå till skola/dagis och lika snabbt att gå till affären Coop. Pizzerian och kiosken går man till på tre minuter och ungefär lika fort att ta sig med bil till motorvägen, som tar dig till Stockholm på 45 minuter, till Södertälje på 20 minuter, till Nyköping på 30 minuter och till Trosa på en kvart.STÖRRE RENOVERINGAR

- Övre badrummet renoverades 2010.
- Nedre badrummet 2012.
- Markduk och stenkross i krypgrunden 2013.
- Utomhuspoolen anlades 2017.
- Fasaden ommålades 2018.
- Husets luft-/luftvärmepump installerades 2018.
- Fönster och dörrar byttes 2020.
- Utomhuspoolens luft-/luftvärmepump installerades 2021.
- Huset ommålades invändigt 2021.
- Kök och vitvaror byttes 2021. Köket är från Elon. Hel kyl o frys från Cylinda, micro, spis och ugn från Huskvarna, diskmaskin från Grundig och fläkt från Franke.

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 140 m², biarea 24 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 5 rum varav 3-4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 796 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Plan trädgårdstomt.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 1/2 plan. Byggnadsår: 1982. Byggnadssätt: Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad (ommålat 2018). Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: 3-glasfönster (2020). Ventilation: Självdrag med forcerad fläkt (frånluft) i badrum. Vatten/avlopp: Kommunalt. Luft-/luftvärmepump (installerad 2017) samt el. Energideklaration: Energiklass D. Energiprestanda, primärenergital 72 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2014-11-16. Utföres av Peter Hilmgård.
Uteplats:
Stor altan och inbyggda planteringslådor runt huset med en utomhuspool på baksidan. Poolen värms upp med en separat luft-/luftvärmepump (installerad 2022).
TV- och internetanslutning:
Fiber.
Bilplats:
Fristående garage om ca 40 kvm med vidbyggt gästrum (isolerat). Plats för tre bilar på tomten. Elladdare till bil finns installerat.
Övriga byggnader:
Friggebod.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Södertälje Grävsta Ga:1.
Planer och bestämmelser: Hölö Stationssamhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19681209).

Området

Nuvarande ägares smultronställen i närområdet:

- Åby badplats
- Trosa
- Skansholmens Resturang på Mörkö
- Hölö IP
- De fina promenadstråken i området.

Övrigt

Det har tidigare varit ett sovrum i entréplan. Eftersom det inte behövdes ett ytterligare sovrum, har man valt att ta bort väggen och istället ha en extra stor tvättstuga med gott om förvaring. Det är möjligt att dela av master bedroom på övre plan till två mindre sovrum, om behov finns.

Kaminen i hallen är klädd med täljsten, vilket bidrar till att värmen från eldningen hålls kvar längre.