Avsluta filmen

3 rok, Glasberga sjöstad

Glasbygatan 3E

Se filmen

Bo på första parkett med ett soldränkt läge i Glasberga!

Ett hem där solens strålar får flöda fritt genom fönster åt två väderstreck. Här erbjuds en trivsam boendemiljö med låg insyn där alla bekvämligheter finns på plats inne i lägenheten. Förråd, tvättmaskin och torktumlare - allt är lättåtkomligt här i den rymliga lägenheten på Glasbygatan 3E!

Glasbygatan 3E

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
78  kvm
Antal rum:
3 rum
Våning:
2 av 3, hiss finns
Byggår:
2016
Avgift:
4 101 kr/mån
Pris:
2 580 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Bo på första parkett med ett soldränkt läge i Glasberga!
Alla bilder
Film

Ansvarig mäklare

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

"Det stora bordet i vardagsrummet är uppdukat för en lång och trevlig middag med vänner och familj. Solen fyller rummet från fönsterna och ni konstaterar att de mörka månaderna känns lite mindre utmanande här i lägenheten som verkligen fångar de ljusa timmarna på bästa sätt. Även om det inte blåser några vårvindar riktigt än, hindrar det er inte att sätta er på balkongen med det oinskränkta läget. Idag är det vindstilla och solen ligger på - så ni passar på att vira in er i värmande filtar och dricka en rykande het kopp kaffe i väntan på att middagssällskapet ska komma. Ca 100 meter bort ser ni så småningom bussen sakta bromsa in vid busshållplatsen och ut kommer ert efterlängtade middagssällskap"

Varmt välkommen till denna ljusa och väl omhändertagna lägenhet med låg insyn i populära Glasberga Sjöstad. Det som den nuvarande ägaren har uppskattat extra mycket med boendet är den ljusa och luftiga känslan i och med den öppna planlösningen tillsammans med läget som är nära både promenadvägar, förskola, buss, och butikerna i Moraberg. Du är varmt välkommen att höra av dig vid frågor eller att boka in dig på en visning. Fram tills dess kan du läsa mer om lägenheten på vår hemsida och se filmen som vi har producerat.

Varma vinterhälsningar,
Jonathan och teamet på Florin Partners

RUMSBESKRIVNING

Lägenheten ligger direkt till höger i trapphuset när man stiger ut från hissen. Direkt innanför ytterdörren finns en rymlig möblerbar hall med klinkergolv och en stor garderob med skjutdörrar i spegelglas. Korridoren ut från entrén är i en vinkel sett från ingången vilket gör att skor och annat inte syns från andra delar av lägenheten. I nära anslutning till hallen finns ytterligare plats för förvaring i ett större, och ett något mindre förråd/klädkammare. Intill den mindre av de två förråden ligger ett av lägenhetens två sovrum.

I båda sovrummen finns det gott om garderobsförvaring i högskåp. I sovrummen, likt resterande delar av lägenhetens torra utrymmen, ligger parkettgolv. Båda sovrummen har gott om ljusinsläpp genom dubbla fönster, varav ett är öppningsbart. I alla fönster i lägenheten finns persienner installerade. I nära anslutning till sovrummen finns lägenhetens badrum. Badrummet är helkaklat och har klinker på golvet. Här finns även tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk ovanpå. Vidare finns även en stor dusch-hörna med dörrar i glas, linneskåp, tvättställ med kommod, WC och ett spegelskåp med belysning. I badrummet har även golvvärme installerats.

Från lägenhetens sovrum, hall och badrumsdel, som länkas samman med den breda korridoren, öppnas lägenheten upp mot den stora köks- och vardagsrumsdelen. Köket är byggt i vinkel och har en tålig bänkskiva i sten. Stänkskyddet är genomgående i ett brett vitt kakel. Den maskinella utrustningen består av två kombinerade kyl/frys, induktionshäll, fläkt, ugn, diskmaskin och en micro. Samtliga vitvaror är från Bosch (2016).

Köket rymmer en matplats och längre in i rummet finns vardagsrumsdelen med plats för en stor soffa, soffbord, och en TV med mediaskåp. Rummet har fönster åt två vädersträck och härifrån nås även lägenhetens balkong. Ingen granne har en balkong direkt ovanför och insynen är begränsad från övriga lägenheter i området.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 3, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 78 m². Boareauppgift enligt tidigare upplåtelseavtal och bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2016. Glasbygatan 3E tillhör den byggnad som färdigställdes sist av föreningens tre byggnader på fastigheten. Övriga utrymmen: Gemensamt cykel och barnvagnsförråd finns i föreningen.
TV- och internetanslutning:
Fiber finns indraget i alla lägenheter.
Bilplats:
Föreningen tillhandahåller 37 st parkeringsplatser på fastigheten. Parkeringsplats kostar 600 kr/månad. Föreningen har 12st laddstolpar installerade där elen debiteras med självkostnadspris. Laddstolparna är kopplade med två faser vilket möjliggör en snabbare laddning av elbilar. Gästparkering finns på ett kort avstånd från porten som för närvarande kostar 2 kr i timmen på vardagar mellan 8-18, därefter gratis.

Ekonomi

Pris:
2 580 000 kr, utgångspris.
Avgift:
4 101 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och varmvatten.
Andelstal:
Andel i föreningen är 2,734. Andel av insats är 0,028324. Andel av årsavgift är 0,027343.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 400 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 400 kr.
Antal personer i hushållet: 4.
Observera att pantsättningsavgiften är en engångsavgift när man tar upp nya lån med bostadsrätten som säkerhet. Elkostnaderna kan variera beroende på hur familjebilden ser ut, vilket elavtal man har, och hur utvecklingen på el- och bränslemarknaden ser ut.
Försäkring: Hemförsäkring tillkommer och varierar mellan olika bolag och omfattning. Nuvarande ägare har betalat ca 2 882 kr/år för sin försäkring "Hemförsäkring stor". Hemförsäkringens pris skiljer sig även om den tecknas via försäkringsbolag alternativt facket.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 573 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1 433 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Tre Rosor. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).

Området

Glasberga Sjöstad är beläget vid Glasbergasjön och har fina grönområden med promenadvänliga gångvägar. Området har också goda kommunikationer med Länsväg 225 som passerar väster om området och motorväg nås på bara ett par minuters bilresa. På kort avstånd från från området finns Moraberg med butiker såsom Rusta, Plantagen, ICA Maxi, Biltema och Stadium m.fl. I Glasberga Sjöstad finns också en förskola, äldreboende, och goda bussförbindelser med andra stadsdelar.

Välkommen till en trivsam och grönskande stadsdel i Södertälje!.

Karta Klicka för större karta