Avsluta filmen

Nykvarn

Fredriksbergsvägen 1D

Se filmen
Såld

Om du fick önska fritt, hur skulle du bo då?

Om man har möjlighet att få sina bostadsdrömmar besannade, tror jag att många kan få det i den här bostaden i centrala Nykvarn! Här väntar ett genomgående välrenoverat och påkostat boende med ogenerat läge intill ån på sin nya ägare, välkommen att se om det är ditt drömbonde!

Fredriksbergsvägen 1D

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
168  kvm
Antal rum:
7 rum
Tomtarea:
316 kvm
Byggår:
2002
Om du fick önska fritt, hur skulle du bo då?

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Att önska står alla fritt. Om du skulle önska hur ditt nästa boende skulle se ut, vad skulle vara viktigt för dig då?

Många önskar sig säkert ett lättskött boende som inte tar för mycket tid att hålla efter, ett boende som har en hög standard när det kommer till utrustning, kanske ett stort nyrenoverat kök, renoverade badrum, stor altan med skyddat läge där många kan samlas och umgås. Kanske vill man att det ska finnas många sovrum och att barnen ska ha nära till skolan, att det ska vara nära till centrum och kommunikation - kanske nära till en å eller badsjö? Om de här önskemålen finns med på din önskelista är det bara att boka en tid för visning, det här boendet har allt det där - och mycket mer!

Säljarna beskriver fördelarna som de själva upplevt:

"Passar både den lilla och stora familjen. Uterummet som av oss används som sovrum - men som passar utmärkt som ett rum där du kan ha sköna fåtöljer och njuta av utsikten både sommar som vinter. Det stora trädäcket som är underbart sommartid. Många födelsedagar har firats med gott om plats för släkten i både sol och skugga. Väldigt centralt, skola nära och badet 5 min bort med cykel. Att laga mat och umgås i och runt köket vi installerade 2016, har varit underbart. De olika sociala ytorna både ute och inne och läget mot skogen är nog det vi uppskattat allra mest".

PLANLÖSNING


Entréplan:

Hall med klinkergolv och till vänster en klädkammare

Renoverad WC/dusch med mosaik i duschdelen (renoverades (2015) och golvvärme

Nybyggt kök (2016) med vitvaror från Siemens. Här finns även en inbyggd vinkyl!

Klädvårdsrum/tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare från 2015

Matplats och vardagsrum med öppen planlösning. Vardagsrummet kan enkelt delas av om familjebilden så kräver. En kamin sprider värme och stämning åt rummen.


Övre plan:

Ett stort allrum med utgång till balkong mot baksidan

Fyra sovrum, varav det större med egen klädkammare

Kaklat badrum/WC med mosaikgolv, golvvärme och hörnbadkar.

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 168 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 7 rum varav 5-6 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 316 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Trädäck med sol från morgon till sen eftermiddag på baksidan och kvällssol på framsidan. Liten gräsmatta.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 1/2 plansvilla. Byggnadsår: 2002. Renoveringsår: 2011. Byggnadssätt: Grund: Krypgrund. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten/avlopp: Kommunalt. Frånluftsvärmepump, vattenburen värme samt kamin. Energideklaration: Energiklass G. Energiprestanda, primärenergital 134 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2014-08-21. Renoveringar: 2015 Duschrummet på nedre plan renoverades. 2016 Nytt kök. 2016 Man öppnade upp en dörr till det dåvarande uterummet som numera används som sovrum .
Uteplats:
Uppstammade syrenträd som sprider sin härliga doft, en välväxt ormhassel som är vacker hela året. Blandade perenner i planteringar som är fina hela sommaren. En rabarber som ger många pajer. En rosa ölandstok som blommar länge. Om man hellre vill ha ett spabad så är det bara att ta bort planteringen i mitten av terassen. Sol från morgonkaffet till kvälldrinken på baksidan.
TV- och internetanslutning:
Bredband via Telge Nät, valfri leverantör.
Bilplats:
Carport, 2 st bilplatser på tomten.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Pappersmassan Ga:2. Planer och bestämmelser: Pappersmassan,del Av Kv, Detaljplan (Beslutsdatum: 20010517). Rättigheter last: Ledningsrätt: Fjärrvärme.

Området

Fem smultronställen i området:
- Hökmossen
- Jägarskogen
- Turinge ost & vin
- Taxinge
- Vidbynäs med golf, restaurang, hotell och herrgård.

Kommunikationer:

Några minuter med bil till E:20. Gång-/cykelavstånd till tåget (SJ) som bl. a. tar dig till Stockholm Central på ca 25 minuter.

Övrigt

Saker ägarna själva uppskattat extra mycket med boendet:

Återvändsgata där det spelats mycket hockey på vintrarna tidigare.
Väldigt lugnt!
Centralt.
Nära skolor och förskola.
Nära badet och jägarskogen.
Närheten till ån.