Avsluta filmen

Brunnsäng

Floraborgsvägen 24

Se filmen
Såld

Forma ditt drömboende i ett friköpt gavelradhus med en prunkade fruktträdgård!

Här på Floraborgsvägen 24 erbjuds möjligheten för en ny ägare att forma sitt drömhem. Här bor du på en hörntomt, utan störande genomfartstrafik och har bekvämligheter såsom garage och separat groventré!

Floraborgsvägen 24

SÅLD
Typ:
Radhus
Boarea:
116  kvm
Biarea:
5 kvm
Antal rum:
5 rum
Tomtarea:
292 kvm
Byggår:
1979
Forma ditt drömboende i ett friköpt gavelradhus med en prunkade fruktträdgård!
Film

Ansvarig mäklare

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Assisterande

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Inom kort kommer detta boende med A-läge i området att bjudas ut till försäljning. Nuvarande ägare är har bott här sedan huset byggdes för ca 35 år sedan och nu är det dags för nästa familj att få sätta sin prägel på bostaden.

Husets entréplan har idag en öppen planlösning mellan vardagsrum och matrum. Här finns också uteplatser på både fram och baksida. Fruktträdgården på baksidan, med flera olika sorters äpplen, är en trevlig plats att ta en fika på med någon som står en nära. På övre plan inryms idag tre sovrum och ett badrum - med ett takfönster som fyller rummet med ljus, utan att öppna upp för någon insyn! Här finns vidare bekvämligheter såsom badrum i båda plan, garage i länga och en kombinerad groventré/klädvårdsutrymme.

Välkommen till ett boende som är billigt i drift tack vare fjärrvärmen som bidrar till låga uppvärmningskostnader. Även om nästa ägare säkert vill göra om och forma detta hem (som inte har genomgått några större renoveringar i modern tid), är vissa betydelsefulla renoveringsarbeten redan gjorda, såsom fönsterbyte (2011) och fasadrenovering (ca 2015). Kyl och frys är utbytta 2017.

Objektsbeskrivningen kommer att kompletteras med bland annat energideklaration och överlåtelsebesiktning innan fastigheten läggs ut "till salu" mot slutet av sommaren, men du kan redan nu läsa på mer om huset och få en känsla av boendet genom bilder och film på vår hemsida. Har du frågor och/eller vill anmäla ditt intresse, är du varmt välkommen att höra av dig.

Varma sommarhälsningar från Jonathan och teamet på Florin Partners

ALLMÄNT

Huset är uppvärmt med fjärrvärme via vattenburna radiatorer. I entréplanet finns hall, badrum, groventré/klädvård med tvättmaskin, vardagsrum, matrum (tidigare sovrum - väggen är borttagen) och kök. Utrustningen i köket består av ugn med spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys. Kyl och frys är inköpta 2017 och övrig utrustning är av äldre modell. I kök, badrum (med dusch och WC) och klädvård/groventré ligger en plastmatta på golvet, i vardagsrum och matrum är det parkettgolv.

På övre plan finns tre sovrum och ett badrum, som alla nås från den övre hallen. Badrummet är utrustat med bidé, badkar, WC, tvättställ med komod och spegelskåp. Väggarna är beklädda med våtrumstapet och på golvet ligger en våtrumsmatta. Badrummet har ett takfönster. I alla sovrum finns det plats för förvaring och i det större av de tre sovrummen finns en klädkammare/ walk-in-closet.

TRÄDGÅRD

I den lummiga frukttrådgården finns bland annat:

- 3 äppleträd (Åkerö, Signe Tillisch och Oranie)
- 1 päronträd (Herzogin Elsa)
- 3 vinbärsbuskar (Öjebyn, Örtagårdens)
- 1 plommonträd (Viktoria)
- 1 björnbärsbuske.

Fakta

Typ:
Radhus. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 116 m², biarea 5 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 5 rum varav 3-4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 292 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Uppvuxen trädgårdstomt med västläge på framsida och östläge på baksida.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1,5 plans gavelradhus. Byggnadsår: 1979. Byggnadssätt: Grund: Platta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel (renoverad ca 2015). Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster (installerade 2011). Ventilation: Självdrag. Vatten/avlopp: Kommunalt. Fjärrvärme. Energideklaration: Energideklaration är beställd. Renoveringar: Nya fönster installerades 2011 och fasaden renoverades omkring år 2015.
Uteplats:
Uteplatser är anlagda på både fram och baksida. Framsidan vetter mot öst och baksidan mot väst.
TV- och internetanslutning:
Fiber finns draget till området.
Bilplats:
TIll fastigheten hör ett garage med plats för en bil. Gästparkering finns också att tillgå i samfällighetsföreningen.
Övriga byggnader:
Förrådsbyggnad om ca. 5 kvadratmeter. I samfälligheten finns en byggnad med bastu och en lokal som kan hyras.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Norra brunnsäng del 3, Stadsplan (Beslutsdatum: 1977-01-19, Senast ändrad: 2002-11-25).
Gemensamhetsanläggning: SÖDERTÄLJE DRIVBÄNKEN GA:1 - GRÖNYTOR,KVARTERSGÅRD,GARAGE MM.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Området

Brunnsäng är en stadsdel i Södertälje som ligger ca 5 km från Södertälje centrum. I närheten finns flertalet skolor, bland annat Brunnsängskolan (F-9) och Viksbergskolan (F-6) .
Ragnhildsborgsbacken som ligger ner för Ragnhildsborgsvägen (inom gångavstånd) är en skidanläggning som många uppskattar att utnyttja på vinterhalvåret. Även mälarbadet ligger med gångavstånd från Floraborgsvägen.

Det finns flera kommunikationer till och från Brunnsäng. Bland annat går Buss 751 från Södertälje centrum till Brunnsäng. Från Södertälje centrum kan man ta pendeltåg vidare till Stockholm.