Avsluta filmen

1 rok, Rosenlund

Falkvägen 5D

Se filmen
Såld

Drömmen om en egen lya

I hjärtat av Rosenlund/Hagaberg ligger denna välplanerade 1:a med smarta lösningar. Låg månadsavgift på 1209 kronor. Utanför entrén finns en stenlagd insynsskyddad uteplats. Pizzeria samt Coop - bara ett stenkast bort. Natur, motionsspår och utegym vid Kusensbacke på andra sidan Falkvägen.

Falkvägen 5D

SÅLD
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
31  kvm
Antal rum:
1 rum
Våning:
NB0
Byggår:
2008
Avgift:
1 209 kr/mån
Drömmen om en egen lya
Rundtur

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

I hjärtat av Rosenlund/Hagaberg ligger denna välplanerade 1:a med smarta lösningar. Utanför entrén finns en stenlagd insynsskyddad uteplats. Du kanske redan längtar efter våren, att kunna sitta här med en rykande kopp kaffe och en nybakad bulle som du tidigare handlat på Coop , som liggger på andra sidan Erik Dalbergs väg, bara 60 meter från lägenheten? Vi tar väl och går in och tittar på lägenheten! I entrén möts du av ett grått klinkergolv - smart om man kommer med blöta skor! Till vänster finns en dubbelgarderob med spegeldörrar för praktisk klädförvaring. Vänder vi oss litegrann nu till höger så kommer vi in i ett rum med vackert parkettgolv. På väggen finns en platsbyggd bokhylla med plats för tv och allahanda saker. I sovalkoven är sängen uppbyggd och rymmer smart förvaring undertill. Ett draperi kan med enkelhet avskilja sovalkoven från resten av rummet. I köket finns arbetsbänk med nedsänkt diskho och spishäll. Bakom ryggen hittar du kyl/frys, inbyggnadsugn och micro samt förvaring. All maskinell utrustning är från 2017. Vid ett barbord intill köket (med plats för två stolar) finns möjlighet att äta din middag - om du inte hellre sätter dig i soffan framför TV.:n? För att vara en 1:a på 31 kvm så är badrummet ändå generöst och ljust, med sitt vita kakel samt spotlights i taket. Duschhörna med härdade glasdörrar, Wc, samt tvätfatskomod och 2 stycken linneskåp. Skyddad bakom betongglasväggen står en tvättpelare med tvättmaskin och tumlare. Ja, jag får nog säga att denna lägenheten har det mesta och en hel del smarta lösningar, men framför allt så har den en låg månadsavgift på 1 209 kronor. Skulle det vara så att du inte orkar laga mat någon kväll, så ligger pizzerian i grannhuset tvärs över innegården. Vill du motionera så har du Kusensbacke med motionsspår och utegym på andra sidan Falkvägen. Är du ute efter din första lägenhet så skulle jag rekommendera dig att titta lite närmare på detta fina hem. Välkommen!

ALLMÄNT OCH PLANLÖSNING
Välkommen till Falkvägen 5D och Brf Lansen. Naturskönt och lugnt läge vid Kusensbacke i Rosenlund/Hagaberg ligger denna bostadsrättsförening med 11 lägenheter fördelade på 2 byggnader. Utefter Erik Dalbergs väg 34 ligger ena byggnaden uppförd i 2 våningar med totalt 7 lägenheter och en lokal. Utefter Falkvägen 5 ligger andra byggnaden uppförd i 3 våningar med totalt 4 lägenheter. Mellan byggnaderna ligger en innergård med gräsmatta och avgränsade uteplatser. Ingången till bostadsrättslägenheten på Falkvägen 5D nås från innegården.

ENTRÈ
Utanför entrén finns en rymlig stenlagd uteplats med plats för sittgrupp och grill, allt avskilt och insynsskyddat. Vit entrédörr med runt fönster med solfilm som förhindrar insyn. I hallen ligger det ett vackert grått klinkergolv, en dubbelgarderob med spegeldörrar för praktisk klädförvaring.

VARDAGSRUMMET
I vardagsrummet ligger det en fin ekparkett, rummet är målat i en ljusgrå ton 2019. En platsbyggd fin bokhylla från 2020 pryder ena väggen - här finns plats för Tv och smart förvaring.

SOVALKOV
I sovalkoven har man byggt upp en sängen med förvaring i skåp under sängen. Praktiskt takhängt draperi som kan dras ut för att skapa avskildhet.

KÖKET
Ljust Ikea kök från 2017 med spishäll, micro, inbyggnadsugn, kyl/frys och köksfläkt från 2017. Ljus laminatbänkskiva med nedsänkt diskho i rostfritt stål. Stänkskydd med vitt kakel. Liten matplats med 2 barstolar.

BADRUM
Rymligt badrum med mörkgrått klinkergolv och golvvärme, vitt kakel på väggarna, duschhörna med glasdörrar, spegelskåp med förvaring. handfat med komod, högskåp med spegel, 2 garderober. Betongglasvägg som avskiljer tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare av märket Bosch.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan NB av 3, ej hiss.
Storlek:
1 rum varav 1 sovrum. Boarea 31 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Övriga utrymmen:
separat lägenhetsförråd ca 3 kvm.
Byggnad:
Byggnadsår: 2008. Fjärrvärme ingår i månadsavgiften. Energideklaration: Energiklass B. Specifik energiprestanda 89 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2022-01-27. Utföres av Per Lagerling, Värmdö Energi & Miljö AB. Övriga utrymmen: I föreningen finns gemensam tvättstuga, cykel/barnvagnsförråd och uteplats.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget i lägenheten.
Bilplats:
En P-plats ingår i månadsavgiften, P-platsen ligger vid Erik Dahlbergs väg.

Förening

Brf Lansen.