Avsluta filmen

Enhörna/Fågelsjön

Fågelsjön 14

Se filmen
Såld

Naturskönt läge med ca 70 meter till Fågelsjöns badplats med brygga och sandstrand!

En underbar plats att tillbringa tid på året om, med både skogen och en fin badsjö inpå knuten. Ett lugnt område utan genomfartstrafik (återvändsgata) med en blandning av åretruntboende och fritidsboende ca 45 minuter med bil från Stockholm.

Fågelsjön 14

SÅLD
Typ:
Fritidshus
Boarea:
Ca. 80  kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
1 000 kvm
Byggår:
1962
Naturskönt läge med ca 70 meter till Fågelsjöns badplats med brygga och sandstrand!
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Ett fritidsboende, som tidigare använts som åretruntboende, belägen på en prunkande och plan trädgårdstomt ett par stenkast till Fågelsjön med sandstrand och brygga som kan utnyttjas av boende i området. Naturskönt läge med både skog och en fin badsjö i direkt anslutning till boendet. På den arrenderade tomten (alltså inte friköpt tomt) finns även en dubbelcarport, gästhus, bra förrådsutrymmen och en fristående bastubyggnad med dusch.

OBS: Eftersom man arrenderar tomten kan ett köp inte finansieras med bostadslån!

ALLMÄNT OCH PLANLÖSNING

Bostadshuset inrymmer hall med ett laminatgolv. Ett valv in till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. En öppen spis är centralt placerad i rummet och har en insats som gör att man får ut mer värme i bostaden när man eldar. I vardagsrummet finns plast för både soffdel och matplats. Från köket når man en inglasad uteplats under tak som ansluter till altanen som löper runt större delen av huset (uteplatsen framför uterummet har en eldriven markis). Från vardagsrummet nås ett arbetsrum (som också kan användas som ett litet sovrum) som ligger i anslutning till ett av bostadens två sovrum. Det andra sovrummet nås till höger från entréhallen sett. Från hallen nås även badrummet som är utrustat med WC, dusch och handfat samt ett intilliggande förrådsutrymme. På gaveln mot carporten finns två rum som nås från tomten/altanen. Det ena är ett ytterligare duschrum med WC och handfat , det andra ett förrådsutrymme där vi även hittar varmvattenberedaren.

Fakta

Storlek:
Boarea ca 80 m². 4 rum varav 2-3 sovrum. Uppgifter från tidigare ägare. För en exakt ytuppgift rekommenderas en mätning.
Tomt:
Tomtarea 1 000 m². Tomtarealuppgifter enligt jordägaren. Arrendetomt. Det finns inga konkreta markeringar var tomtgränserna går varför tomtarean inte kan anges exakt.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan. Byggnadsår: 1962. Om-/tillbyggnadsår: 1991. Byggnadssätt: Grund: Plintar. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag. Vatten: Egen borrad brunn (ca 80 meter). Avlopp: Två septictankar (en för WC och en för bad/dusch/tvätt). El och öppen spis med insats. Energideklaration: Energideklaration behövs ej. Bostaden har använts som fritidsboende, varför en energideklaration inte utförts.
Uteplats:
Altan i anslutning till entrén och ytterligare en i anslutning till den inglasade uteplatsen utanför köksentrén.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget.
Bilplats:
Carport med plats för två bilar. Plats för flera bilar på uppfarten.
Övriga byggnader:
Förråd/gästrum sammanbyggt med carport, fristående gästhus samt bastubyggnad om ca 10 kvm med kaklad dusch, klinkergolv med golvvärme och bastudel med fiberoptik.

Övrigt

Elstängsel är monterat runt tomten för att håll vilt borta från planteringarna.

Uttag för tvättmaskin är installerat i duschutrymmet på gaveln till bostadshuset.