Viksbergs holme

Ekvägen 28

"Det är i detaljerna man ser helheten"

Påkostad och exklusiv lösvirkesbyggd villa på Viksbergs holme, där man verkligen inte "sparat på krutet". Här finns nog allt du kan önska dig av ett boende - och lite till. Perfekt beläget på en för området ovanligt plan tomt med gräsmatta på framsidan och en ogenerad del på baksidan mot vattnet.

Ekvägen 28

Kommande
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
265  kvm
Biarea:
45 kvm
Antal rum:
7 rum
Tomtarea:
1 071 kvm
Byggår:
2021

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
"Det är i detaljerna man ser helheten"
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Så småningom kommer den här svarta pärlan på Viksbergs holme erbjudas som boende åt en ny familj. Det här är sannolikt områdets största hus och man har inte tummat på vare sig kvalitét, utrustning eller materialval när man byggt huset. Jag brukar säga att det är i detaljerna man ser helheten. Med det menar jag att om man ser att man lagt ner engagemang och resurser på detaljerna, så kan man vara rätt säker på att allting annat också är välgjort. Tittar man på den frihängande balkongen och förstår vilken merkostnad det innebär, istället för att den ska vila på pelare (vilket skulle ge ett helt annat intryck), om man lägger märke till de 45-graderssågade knutarna - som gör att man slipper knutbrädor - om man man lägger märke till de infrästa/infällda spotlightskenorna, de inbyggda högtalarna i vardagsrum, kök, tvättstuga, master bedroom, extrarummet på nedervåningen och utomhus på altanen (styrs via app i mobilen), Plejdstyrning av all belysning i hela huset (innebär att all belysning kan dimras och styras - även den - via app i mobilen). Uppskattar man fem meters takhöjd i vardagsrummet och utsikt/glimt mot Mälaren, en gigantisk walk-in-closet och badrum "en suite", ett isolerat dubbelgarage, en terrasserad tomt med en plan gräsmatta och en insynsskyddad baksida, att ha ett stenkast till "pannkakan" och "punchviken" för bad (eller den större badplatsen vid Häggstigen för den delen) och att ha en egen båtplats (vid båtklubb 1)? - ja, då är man nog hemma här!

Du kan redan nu meddela mig om du har intresse av den här magnifika bostaden så återkommer jag till dig när det ges möjlighet att få uppleva magin på plats. Innan det ges möjlighet till det, se på några bilder här, så får du en försmak på hur ett boende här skulle kunna komma att se ut för dig och familjen. Information och fakta kommer att uppdateras när bostaden läggs ut till salu.

Varma försommarhälsningar från Per och teamet på Florin Partners

Fakta

Fastighetsbeteckning:
SÖDERTÄLJE VIKSBERG 2:305.
Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 265 m², biarea 45 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 7 rum varav 4-5 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 1 071 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 2 plan i soutterräng med loft. Byggnadsår: 2021. Byggnadssätt: Grund: Platta på mark. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Falsat plåttak. Fönster: Isolerglasfönster. Ventilation: FTX (mekanisk ventilation med värmeåtervinning). Vatten/avlopp: Kommunalt.
Uteplats:
Balkong i västerläge och uteplats i österläge.
Bilplats:
Isolert dubbelgarage.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Del av viksberg 2:1, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1960-06-23, Senast ändrad: 2018-04-17).
Viksberg 2:1 mfl, Ändring av detaljplan (Status: avregistrerad, Beslutsdatum: 2009-01-20, Registreringsdatum: 2009-04-01, Senast ändrad: 2022-10-15).
Viksberg 2:1 mfl, Ändring av detaljplan (Beslutsdatum: 2010-03-24, Registreringsdatum: 2010-06-17, Senast ändrad: 2016-01-28).
Gemensamhetsanläggning: SÖDERTÄLJE VIKSBERG GA:4.
Rättigheter last: Avtalsservitut: KRAFTLEDNING - SE BESKRIVNING.
Avtalsrättigheter: Avtalsservitut KRAFTLEDNING.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 6 264 000 kr varav byggnadsvärde 4 752 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 512 000 kr och småhusbyggnad 6 200 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2022.
Pantbrev:
Totalt 3 100 000 kr.

Entréplan

Övre plan

Karta Klicka för större karta