Avsluta filmen

Trosa

Ekbacksvägen 5

Se filmen
Såld

En pärla på första parkett!

Ett välbyggt och energisnålt boende i ett plan med hänförande utsikt över Åda golfbana och åkerlandskap, kommer snart få en ny ägare. Ett lättskött boende utan gräsmattor som behöver skötas med bästa läge som sista hus på den soliga sidan av gatan. Närhet till bad, skog, centrum och E4:an!

Ekbacksvägen 5

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
131  kvm
Antal rum:
4 rum
Tomtarea:
1 298 kvm
Byggår:
2019
En pärla på första parkett!
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Så småningom kommer denna pärla att bjudas ut till försäljning. Här väntar ett exklusivt boende på första parkett intill Åda golfklubb på att få en ny ägare. Huset har ett polerat betonggolv i alla torra rum, ett påkostat kök från Vedum, genomtänkt planlösning med underbar takhöjd i flera rum och nästan 5 meter till nock i vardagsrummet! Här finns vidare en insynsskyddad altan på nästan 100 kvm som sträcker sig runt huset, skjutdörrar ut till baksidan från köket som suddar ut gränserna mellan ute och inne, balkong i anslutning till vardagsrum och master bedroom - som har ett lyxigt badrum med takfönster som ligger "en suite" via en walk-in-closet. Listan kan göras längre, och kommer också att göras längre när bostaden läggs ut till försäljning längre fram. Egentligen är ord överflödiga, se bilderna så förstår du vad som väntar en ny ägare här på Ekbacksvägen 5 i Trosa!

Du kan redan nu höra av dig och meddela ditt intresse så återkommer jag till dig när det ges möjlighet att se bostaden på plats. Innan det ges möjlighet till visning, se vår film och få en känsla av hur ett boende här kan se ut.

Varma vårhälsningar från Per och teamet på Florin Partners

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 131 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 4 rum varav 3 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 1 298 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Naturtomt/anlagd grusad yta. På framsidan finns två större planteringskärl i cortenstål. Nedanför finns en nedsänkt grusad uteplats med anlagda rabatter, en med lavendel och en med diverse perenner - dessa är omgärdade/avgränsade med stora stenblock och cortenstål. Man kan gå torrskodd runt huset från framsidan via trädäcket som binder ihop altanen på baksidan med framsidan. Altanen på baksidan med eftermiddags-/kvällssol är terrasserad med en "lounge-del" mot söder. Ett räcke i svart stål, i samma utseende som balkongdelens räcke, ramar in altanen åt söder och väster.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 plan. Byggnadsår: 2019. Byggnadssätt: Grund: Betongplatta på mark. Stomme: Trä. Bjälklag: Betong och trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: Isolerglasfönster (Velfac). Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning. Vatten/avlopp: Kommunalt via samfällighet. Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme. Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 64 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 103 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2023-04-14. Utföres av Niklas Sjöberg, FST Husbesiktningar AB.
Uteplats:
Altan ca 95 kvm, syd/sydväst, stor balkong i syd, anlagd uteplats i öst.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget.
Bilplats:
Grusad uppfart med plats för fyra bilar.
Övriga byggnader:
Isolerat förråd om ca 15 kvm.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: För bostäder vid vreten,överåda 3:1, Detaljplan (Beslutsdatum: 2014-11-04, Registreringsdatum: 2015-09-07).
Gemensamhetsanläggning: TROSA ÖVERÅDA GA:32.
TROSA ÖVERÅDA GA:31.
TROSA ÖVERÅDA GA:30.
Samfällighet: TROSA ÖVERÅDA S:12.

Området

Nuvarande ägares "smultronställen" i närområdet:

- Stensund med bryggor och möjlighet till kallbad på vintern
- Komöte badplats på cykelavstånd
- Skillebyholm med café och ekologiska odlingar
- Trosa centrum/hamn med trevliga restauranter
- Tullgarns slott med fint promenadområde
- Emils backe med cafévagn och sommarbutik.