Avsluta filmen

Pershagen

Bränningestrandsvägen 33

Se filmen

Bo på en av Södertäljes mest attraktiva adresser med eget poolhus!

Hur många drömmer inte om att kunna bada i poolen året om? Med ett eget poolhus, som bl a inrymmer gjuten pool och SPA-del, kan familj och vänner bada och umgås året runt!

Bränningestrandsvägen 33

Kommande
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
126  kvm
Biarea:
122 kvm
Antal rum:
8 rum
Tomtarea:
1 646 kvm
Byggår:
1946
Pris:
6 000 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Bo på en av Södertäljes mest attraktiva adresser med eget poolhus!
Alla bilder
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Har du någon gång närt en dröm om att få bo på en av Södertäljes mest attraktiva adresser och ha ett eget poolhus? I så fall kan drömmen besannas här på Bränningestrandsvägen 33 i populära Pershagen! Här finns förutom en välbyggd villa med bergvärme och altan i sydvästläge (ovanligt i Pershagen), bl a ett fristående och väldigt påkostat poolhus om dryga 60 kvm som kan utnyttjas åretrunt! På den friköpta och uppvuxna trädgårdstomten med gamla fina fruktträd finns även växthus, fiskrök, hundgård och en dubbelcarport/förrådsbyggnad med kylrum.

Barnen kan gå en kort promenad till skola och idrottsanläggning, samtidigt som du bara har några minuter till Södertälje syd med snabbtåg mot bl a Stockholm och lika nära till motorvägspåfarten (E4:an).

Bostaden erbjuder sociala ytor och breda massiva tiljegolv på entréplanet och familjens privata del på övre plan - härifrån ser du även saltsjön! Souterräng-/källarplan är delvis inrett som bostadsyta. Här har man tidigare haft en bar med umgängesdel, som skulle kunna göras om till sovrum eller allrum om familjesituationen kräver det. På det här planet finns även tvättstuga/groventré, pannrum, duschrum, hobbyrum, garage och kallkällare.

Bostaden kommer så småningom erbjudas till försäljning. Du kan redan nu meddela mig ditt intresse så kan jag återkomma med information om när det ges möjlighet att se bostaden på plats. Innan det ges möjlighet till det, se våra bilder och inom kort även filmen vi producerat, så får du en försmak på vad som väntar en ny ägare till Bränningestrandsvägen 33 i Pershagen.

Varma hösthälsningar Per och teamet på Florin Partners

Fakta

Fastighetsbeteckning:
SÖDERTÄLJE BÅTPLATSEN 3.
Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 126 m², biarea 122 m². Boareauppgift enligt Mätning. 8 rum varav 4-5 sovrum. Den taxerade biarean är 90 kvm.
Tomt:
Tomtarea 1 646 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 1/5 plan med källare/souterrängvåning. Byggnadsår: 1946. Om-/tillbyggnadsår: 1981. Byggnadssätt: Grund: Betongplatta på mark (dränering 1981). Stomme: Trä. Bjälklag: Betong och trä. Fasad: Mexisten och trä. Takbeklädnad: Betongpannor (bytt på 80-talet och tvättade 20209. Fönster: 2-glasfönster isoler. Ventilation: Självdrag. Vatten/avlopp: Kommunalt. Bergvärme och öppen spis med insats på entréplan. Anläggning: installerad 2002. Energideklaration: Energideklaration är beställd. Renoveringar: Huset byggdes till och totalrenoverades 1981.
Uteplats:
Upphöjd altan (ovanför garagedelen) om ca 48 kvm i sydvästläge med strålande eftermiddags-/kvällssol med en platsmurad grill och utgång från vardagsrummet.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget 2022.
Bilplats:
Garage i souterrängplan, dubbelcarport samt ytterligare parkering på uppfarten.
Övriga byggnader:
Fristående isolerat poolhus (byggt 1990), växthus, fiskrök och hundgård (innfart från både Önnemo- och Bränningestrandsvägen).
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Pershagen, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 1976-05-07, Senast ändrad: 2022-08-08).

Ekonomi

Pris:
6 000 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 3 311 000 kr varav byggnadsvärde 1 782 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 529 000 kr och småhusbyggnad 1 782 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
9 287 kr/år
Pantbrev:
Totalt 779 600 kr.
Driftkostnad:
Fastighetsskatt/-avgift 9 287 kr/år tillkommer.

Källare/souterrängplan

Entréplan

Övre plan

Karta Klicka för större karta