Avsluta filmen

3 rok, Ritorp

Boklidsvägen 35

Se filmen
Såld

Trivsam ljus 3:a med stor balkong

Välkommen till Boklidsvägen 35 och Riksbyggens Brf Ritops Hage. Ett barnvänligt och naturnära boende med badplats och skidbacke några minuter bort. Trivsam ljus lägenhet om 3 rum och kök med stor balkong i sydvästläge med utsikt över innergården och lekplatsen.

Boklidsvägen 35

SÅLD
Typ:
Bostadsrättsparhus
Boarea:
85  kvm
Antal rum:
3 rum
Våning:
2 av 2
Byggår:
2003
Avgift:
5 240 kr/mån
Trivsam ljus 3:a med stor balkong
Film

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Tänk att få vakna upp utvilad i sovrummet av morgonsolens första strålar som skiner in genom fönstret. Att sedan gå ut i köket och göra sig en god frukost - kanske en smörgås med marmelad, kaffe och lite morotsjuice? Att få sitta på balkongen med frukosten, en bok eller kanske dagens tidning och njuta , det är en bra start på dagen och livskvalité för mig! Välkommen till Boklidsvägen 35 och Riksbyggens Brf Ritorps Hage. Bostadsrättsförening har på fastigheten uppfört 4 st byggnader med totalt 20 lägenheter. Hela området är omgärdat av staket - och en innergård finns med fin lekplats för barn med sandlåda och gungor, mycket barnvänligt! Närhet till skola och dagis. Fin badplats, grönområden och skidbacken finns några minuter bort. I Brunsäng centrum finns affär och restaurang mm. Bra kommunikationer med buss, en p-plats ingår i avgiften. Denna 3:a är väldisponerad och har genomgående bra standard och materialval, Ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till stor balkong i syvästläge, med markis om solen skulle bli för besvärande.

PLANLÖSNING

Ljus och rymlig 3:a som ligger högst upp i huset på andra våningen. Fina parkettgolv i vardagsrum och sovrum. Köket och entrén har ett svartvit rutigt golv vilket ger en känsla av svunna tider. Renoverat badrum med ljust kakel på väggarna och mörkt klinkergolv.

Entré
Rymlig hall/entré med häftigt schackmönstrat golv i svart och vitt. Hatthylla för ytterkläder till höger innanför dörren. Från hallen/entrén finns dörr till badrum och ett mindre rum med fönster, som kan användas litet sovrum altenativt arbetsrum eller förråd.

Kök
Ljust kök med bra arbetsytor och förvaring. Vit skåpsinredning med klassisk rostfri diskbänk. Ny spis med glashäll stänkskydd med vitt kakel, diskmaskin samt delad kyl/frys. På golvet ligger ett svartvit rutigt golv och väggarna är vitmålade. Matplats för 4-6 personer

Vardagsrum
Stort ljust och rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Du kan med fördel ha en rymlig sittplats och separat matsalsdel. Utgång till stor balkong i sydvästläge med utsikt över innergården. Här finns även markis som skyddar om solen blir för stark.

Stora sovrummet
Större sovrum med garderob. Fönster i vinkel i två väderstreck. Ekparkett och vitmålade väggar.

Mindre sovrum
Mindre sovrum eller barnrummet, här finns plats enkelsäng och förvaringsmöbel. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum
Helkaklat badrum med mörkt klinker på golvet. Tvättställ med kommod och spegel med belysning, duschhörna med glasdörrar. Tvättmaskin och torktumlare, praktisk bänk med tvättho, överskåp för praktisk förvaring. Här inne finns även värmepanna.

Förråd/arbetsrum
Förråd med fönster som med fördel kan användas som extra sovrum eller som arbetsrum. Vitmålade väggar och ekparkett.

Fakta

Typ:
Parhus.
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 2, ej hiss.
Storlek:
3 rum varav 2-3 sovrum. Boarea 85 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2003.
Balkong:
Stor balkong i syvästläge med utsikt över innergården med lekplats. Markis som kan fällas ut om solen blir för varm.
TV- och internetanslutning:
Bredbandsbolaget. Abonnemang tecknas separat.

Förening

Riksbyggens Brf Ritorps Hage.