Avsluta filmen

1 rok, Bergvik

Bergviksgatan 6B

Se filmen
Såld

En liten solskensjuvel med högt till tak

Välkommen till denna ljusa 1:a på 33 kvm med härlig atmosfär och generös takhöjd. Brf Monopolet en K-märkt byggnad med välbevarad tegelfasad som erbjuder många unika lägenheter och detta är inget undantag. Balkong i sydvästläge med utsikt över kanalen.

Bergviksgatan 6B

SÅLD
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
33  kvm
Antal rum:
1 rum
Våning:
3 av 6, hiss finns
Avgift:
1 954 kr/mån
En liten solskensjuvel med högt till tak
Film

Ansvarig mäklare

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Assisterande

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Det första som slår mig när jag kliver in genom lägenhetens entré är det härliga ljuset och den rymliga atmosfären. Tack vare takhöjden på nästan 4 meter och de stora fönstren flödar lägenheten i solljus under dygnets ljusa timmar. På balkongen kan du njuta av solnedgången samtidigt som båtarna passerar nedanför i kanalen.

Denna välplanerade 1:a är på 33 kvm, och tack vare den öppna planlösningen och fantastiska takhöjden känns lägenheten betydligt större, I allrummet finns plats för en sittgrupp samt matbord och i sovalkoven finns praktisk klädförvaring. Lägenheten har ett riktigt kök med en dubbeldörr i glas som leder ut till balkongen. Rymligt helkaklat badrum med dusch och egen tvättmaskin. Lägenheten har genomgående moderna ytskikt och exklusiva materialval

Att bo i Bergvik och närmare bestämt Brf Monopolet ger dig förutom en unik lägenhet, ett fantastiskt läge nära vattnet och naturen. Strandpromenaden mot Ragnhildsborg kantas av badplatser, små bryggor, med möjlighet till fiske och bad. Strandpromenaden åt andra hållet leder till centrum, på gångavstånd finner du tåget till Stockholm och Södertäljes utbud av butiker och restauranger. Lägenheten ligger perfekt för en kvällspromenad hem efter ett restaurangbesök. Ett Stenkast från lägenheten hittar du flera roliga aktiviteter, bland annat minigolf hos Södertälje Bangolfklubb. Under sommarhalvåret anordnar även Friskis & Svettis utegympa på gräsplanen vid bangolfen. Även Actic har sin "outdoor box" stående på gräsplanen. Kanske lockar det att packa en liten picknickkorg och sätta sig längs vattnet en sommarkväll eller utmana vännerna på en omgång kubb på gräsplanen.

Är denna lägenhet något för dig är du välkommen att höra av dig för en visning

HALL/ENTRÈ
Välkomnande hall /entré med garderobsvägg på höger sida. Ekparkett på golvet och till vänster ligger badrummet.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv samt golvvärme, Duschplats med duschvägg i härdat glas, Wc samt tvättfat med kommod. Tvättmaskin/tumlare

KÖK
Ett praktiskt och välfungerande kök med spishäll och ugn, inbyggd micro, kyl/frys samt diskmaskin. vita skåpsluckor, från köket finns utgång till balkong

ALLRUM MED SOVALKOV
I rummet finns plats för litet matbord, sittgrupp samt säng i alkoven, Praktisk klädförvaring i 3 garderober samt överskåp. Ekparkett i kök och allrum.

BALKONG.
Ljuvlig balkong med sjöutsikt mot Mälaren och Södertälje kanalens inlopp. Här kan du njuta av solen från 12- tiden till den går ner för kvällen.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 6, hiss finns.
Storlek:
1 rum. Boarea 33 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Övriga utrymmen:
Lägenhetsförråd i källare.
Byggnad:
Energideklaration: Specifik energiprestanda 68 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 83 kWh/m² år. Övriga utrymmen: I föreningen finns 4 stycken cykelrum, källsorteringrum, städ och fastighetsförråd. Det fiins 3 stycken utrymmen med lägenhetsförråd (i gatuplan) samt 3 utrymmen med lägenhetsförråd (i gatuplan) samt 5 stycken utrummen med lägenhetsförråd på våning 2.
TV- och internetanslutning:
Via Södertälje Stadsnät.
Bilplats:
Föreningen har en del i en för fyra fastigheter, gemensam garageanläggning och i vilken föreningen har 57 st p-platser. På egen tomtmark finns 12 st utvändiga p-platser. Hyresavtal om garage- respektive garageplatser tecknas genom styrelsen. Kostnaden för utvändig p-plats är 450:-/mån, Köstystem tillämpas. Det finns flera lediga garageplatser. Kostnaden för garageplats är 800 kr/mån.

Förening

Brf Monopolet. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Brf Monopolet registrerades 2015-01-26 och föreningen äger fastigheten Södertälje Lejonet 1. Efter en om och nybyggnation av tidigare industrifastighet har ett bostadskvarter om sammanlagt 58 st bostadslägenheter samt 2 st butiks-, alt. kontorlokaler byggts.
Avgiftsförändringar: I dagsläget är ingen avgiftshöjning är beslutad/planerad enligt föreningen.
Markägare: Föreningen äger marken.

Kommande renoveringar: Inga större renoveringar beslutade/planerade. Nu pågår åtgärder efter två-års besiktningen. Föreningen har en långsiktig underhållsplan. Samfälligheten gör i år förstudie för planerad uppgradering med laddboxar för elbilsladdning.

Övriga utrymmen: I föreningen finns 4 stycken cykelrum, källsorteringrum, städ och fastighetsförråd. Det fiins 3 stycken utrymmen med lägenhetsförråd (i gatuplan) samt 3 utrymmen med lägenhetsförråd (i gatuplan) samt 5 stycken utrummen med lägenhetsförråd på våning 2.