Avsluta filmen

Viksberg

Beckasinvägen 10

Se filmen

Stilfullt, elegant och representativt boende

Välkommen till Viksberg och Beckasinvägen 10, en fantastisk 1-plansvilla med högt till i tak och ljus atmosfär. Härliga sällskapsutrymmen med gott om plats för att umgås med vänner och familj. Insynsskyddad tomt med gräsytor för lek och spel samt uppvärmd pool och ett flertal uteplatser.

Beckasinvägen 10

Typ:
Friliggande villa
Boarea:
176  kvm
Biarea:
45 kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
1 173 kvm
Byggår:
2013
Driftkostnad:
42 300 kr/år
Pris:
8 800 000 kr, utgångspris
 
Budgivning pågår

Visning

Sön 17/7 kl. 13:00-14:00

Välkommen att anmäla dig till visning. Då detta är under semestertider så är du välkommen att höra av dig om annan visningstid om denna tid inte skulle passa dig. Välkommen

Boka
Stilfullt, elegant och representativt boende
Alla bilder
Se vår rundtur

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Du vaknade tidigt imorse av fågelkvitter utanför det öppna sovrumsfönstret. Du hämtar morgonrocken i din walk-in closet och går ut i köket och brygger dig en kopp kaffe. Solen skiner och du beslutar dig för att ta med dig kaffekoppen ut och sätta dig en stund och njuta på någon av uteplatserna, det är så härligt att känna de mjuka gräset under dina bara fötter. Pigg och stark efter kaffet beslutar du dig för att byta om och ta ett träningspass i gymmet för att sedan avsluta med några längder i den uppvärmda poolen.

-Nej nu är det dags att väcka barnen och se till att det är redo för skolan, tänker du. Du dukar upp frukosten i bardelen i köket, så att alla kan förse sig själva. Du passar även på att lägga köttet i marinad och ställa in den i kylen så den är klar till middagen då släkten kommer på besök. - Nu är det bråttom barn! Förstår inte varför det ska vara så stressigt på morgonen, tur att skolan bara ligger 500 meter bort.

Välkommen att boka in dig på visning om du känner att det här skulle kunna få vara en dag i ditt framtida liv. Denna villa har mycket att erbjuda. Det ombyggda garaget kan användas som en egen lägenhet för tonårsbarn, för uthyrning eller varför inte kontor om du har eget företag och vill jobba hemifrån. Se vår film med rundtur under "dokument & länkar" på vår hemsida, så får du en förhandsvisning av hur vacker denna villa är.

Varma hälsningar Anders och teamet på Florin Partners.

ENTRÈ/HALL
Välkomnande rymlig hall/entré med keramiska plattor med ett varmt sandstens marmorerande mönster med hög glans som ger en lyxig känsla. Det vackra golvet fortsätter ut i vardagsrum, kök, hall samt allrum och är uppvärmt av vattenburen golvvärme. I hallen finns stor klädförvaring bakom skjutdörrar i spegelglas.

VARDAGSRUM
Öppen ljus planlösning i vardagsrummet som är öppet mot kök och matplats. Fönster i tre väderstreck, och med utgång till uteplats med pool. Här finns gott om plats för både sittgrupp och matsalsbord. En naturlig plats att umgås med vänner och familj.

KÖKET
Köket är specialritat och exklusivt. En härlig bardel, med diskho, diskmaskin och praktisk förvaring. Högblanka svarta granitbänkskivor med gott om arbetsytor. Vitvaror så som kyl och frys i rostfritt. Spishäll, fläkt, inbyggnads ugn och micro samt stänkskydd i mörk glaskeramik. Välvda högblanka köksluckor som är både vitlackade och kastanjefärgade.

SOVRUM
3 generösa sovrum. Alla sovrum har skjutgarderober med speglar ända upp till tak. Sovrummen har ekparkett på golvet, men i två av sovrummen har man lagt på en heltäckande mjuk matta. Master bedroom har en walk-in closet, också det med vackert parkettgolv och golvvärme.

ALLRUM
I anslutning till sovrummen finns ett allrum med utgång till uteplatsen och poolen. Ett praktiskt rum där barnen ostört kan titta på tv eller spela spel.

BADRUM
Det finns två badrum i huset. Båda är helkaklade med vackert klinkergolv. Det ena lite större badrummet har ett stort bubbelbadkar, vägghängd WC och tvättfatskommod samt handdukstork. Det något mindre badrummet har duschhörna med härdat glas, vägghängd WC samt tvättfatskommod och handdukstork.

TEKNIKRUM/TVÄTTSTUGA
Helkaklat grovkök/tvättstuga med separat utgång till tomten. Bra förvaring i väggfasta skåp och städskåp, tvättmaskin och tumlare samt nedfälld tvättho i bänkskiva av granit. Här finns även frånluftsvärmepumpen som fördelar ut den vattenburna golvvärmen i hela huset, en extra varmvattenberedare, samt centraldammsugare och inkommande fiber.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
SÖDERTÄLJE VIKSBERG 2:592.
Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 176 m², biarea 45 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 6 rum varav 4 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 1 173 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Plan och planerad trädgårdstomt med bra solläge och pool, ett flertal uteplatser och möjligheter att odla grönsaker. Insynsskyddat bakom tät tujahäck fina gräsytor för lek och spel.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1-plan. Byggnadsår: 2013. Byggnadssätt: Grund: Platta på mark. Mark: Morän. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten: Kommunalt vatten året om. Avlopp: Kommunalt avlopp. Värmepump.
Uteplats:
Skyddad uteplats som är stenlagd intill en uppvärmd pool med avtagbart-skjutbart tak i plexiglas. Över uteplatsen finns markis som skyddar om solen är för stark. Ingång finns till både kök och allrum. På framsidan av huset finns också en uteplats där man kan njuta av morgonkaffet. På baksidan av huset bredvid lekstugan finns det ytterligare en sittplats.
TV- och internetanslutning:
Fiber från stadsnät 100 MB.
Bilplats:
Stenlagd biluppfart med plats för 6-8 bilar.
Övriga byggnader:
Det ombyggda garaget (ca 45 kvm) är nu inrett som en egen lägenhet med sovrum, allrum med kök, badrum med dusch, wc och tvättfats komod, tvättmaskin och bastu. Denna ombyggnad är perfekt om man vill ha ett generationsboende eller något för ett tonårsbarn som vill ha sig en egen lya, om man inte väljer att hyra ut lägenheten och få lite hyresinkomster. Kan även fungera utmärkt för den som har egen firma och behöver kontor eller enklare verksamhet. Separat förrådsbyggnad med styrketräningsrum. ca 25 kvm Lekstuga.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Södertälje Viksberg Ga:14. Södertälje Viksberg Ga:15. Planer och bestämmelser: Viksberg 2:1(omr Norr Om Käggebodavägen), Detaljplan (Beslutsdatum: 20050620, Registreringsdatum: 20050825). Rättigheter last: Avtalsservitut: Elledning - Se beskrivning. : Avtalsservitut ELLEDNING.

Ekonomi

Pris:
8 800 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 5 362 000 kr varav byggnadsvärde 3 690 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 672 000 kr, småhusbyggnad 396 000 kr och småhusbyggnad 3 294 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Pantbrev:
Totalt 2 966 000 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 42 300 kr/år i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 8 500 kr, elkostnad 18 000 kr, hushållsel 8 000 kr, vatten/avlopp 4 800 kr och renhållning 3 000 kr.
Antal personer i hushållet: 6. Då fastigheten är relativt nybyggd från 2013 , så är man skattebefriad fram till och med 2028 från fastighetsskatt/kommunal fastighetsavgift.

Attefallshuset

Attefallshuset

Attefallshuset

Attefallshuset

Ombyggda garaget

Karta Klicka för större karta