Avsluta filmen

2 rok, Centralt

Bangatan 26

Se filmen
Såld

En högt och centralt belägen pärla

Letar du efter något utöver det vanliga och tycker om hem och inredning? Då ska du titta lite närmare på denna fantastiska 2:a! Centralt och högt belägen på Bangatan 26, 8tr. Inglasad balkong i sydvästläge med utsikt över gården.

Bangatan 26

SÅLD
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
66  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
8 av 9, hiss finns
Byggår:
1972
Avgift:
3 532 kr/mån
En högt och centralt belägen pärla
Film

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Assisterande

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

När jag klev in i denna tvårumslägenhet första gången blev jag väldigt positivt överraskad. Det var inget jag på förhand kunnat ana eller förutse! Det som slår mig mest är nog den vackra stavparketten i ek som så hantverksmässigt skickligt lagts in i ett vackert fiskbensmönster i hela lägenheten. Avsaknaden av trösklar och dörrposter öppnade upp lägenheten och skapade en luftig känsla. De så omsorgsfullt valda färgerna på väggarna harmonisera med de vackra golven och skapar ett behagligt och hemtrevligt ljus i hela lägenheten - och som gör den lätt att inreda. Det rymliga och ljusa köket bjuder verkligen in till att laga mat tillsammans - med sina stora arbetsytor. Middagen kanske du äter vid matsalsbordet i vardagsrummet med dina vänner eller runt ett bord i köket. Här finns ett ljust och rymligt sovrum där du kan vila och samla kraft. En praktisk klädkammare med både hyllor och stänger där det mesta i klädväg ryms. Badrummet ytrenoverades 2018, ny wc, tvättfat med kommod samt badkar.

Att bo så här centralt i Södertälje centrum är ett stort plus. Du tar dig ner till station på 3 minuter, här finns både pendeltåg och bussar. Trots närheten till kollektivtrafiken hörs inte detta i lägenheten. Det höga och fria läget på 8:e våningen med eftermiddags- och kvällssol, är även ett perfekt läge för balkongen - tack vare sin inglasning som kan nyttjas under årets alla månader.

Välkommen till Bangatan 26 och denna fantastiska pärla till lägenhet.

PLANLÖSNING

Hall/entré
Rymlig och ljus hall/entré med vacker handlagd stavparkett i ek med fiskbensmönster. Hatthylla för yttekläder till höger innanför dörren. Vitmålade väggar och utsikt över både kök och vardagsrum. Goda förvaringmöjligheter i separat klädkammare

Klädkammaren
Klädkammaren är smakfullt inrett med både hyllplan och stänger, där ryms det mästa i klädväg.

Sovrum
Rymligt ljust sovrum, målade väggar med Jotun lady washed linnen, vilket ger rummet en behaglig färgnyans som passar utmärkt till de vackar stavparketten i ek med fiskbensmönster. Här finns plats för både dubbelsäng och förvaring.

Vardagsrum
Stort och ljust vardagsrum med plats för både soffdel, matplats och hemmakontor. Väggarna vackert målade med Jotun lady kalk vilket ger en varm och sober mjuk ton som passar utmärkt till stavparketten i ek med fiskbensmönster. Från vardagsrummet finns utgång till inglasad balkong med sydvästläge.

Kök
Köket helrenoverades 2018, vackert handlagd stavparkett i ek med fiskbensmönster, väggarna målade med Jotun lady tidlös. Köket från IKEA likaså alla vitvaror förutom spishällen som är från Bosch. Kyl, frys och diskmaskin är integrerat med övrig skåpsinredning. Här finns gott om förvaring och bra avlastningsytor. Bänkskivor och stänkskydd av kompositsten.

Badrum
Rymligt badrum som ytrenoverades 2018, med målning av väggar, ny toalettstol, handfat och badkar. Stambyte är planerat till 2024. På golvet ligger linoleummatta. Förvaring finns i kommoden under handfatet samt i stort vägghängt skåp. Handdukstork.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 8 av 9, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 66 m².
Övriga utrymmen:
Källarförråd om ca 5-6 kvm.
Byggnad:
Byggnadsår: 1972. Energideklaration: Energiklass E. Specifik energiprestanda 113 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 122 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-02-21.
TV- och internetanslutning:
Kabel-tv och Internet ingår i månadsavgiften. Uppkoppling 100/100 MB.
Bilplats:
Garage. Har separat kö. P-plats. Har separat kö. På föreningens fastighet finns totalt 88 st garage- och parkeringsplatser. De 35 st garageplatserna kostar 450 kr/månad. Kösystem tillämpas. P-plats med el-stolpe kostar 195 kr/månad samt utan el 145 kr/mån.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Förening

HSB Brf Ekhamra.

Området

Printz bageri för nybakat bröd till frukosten. Teso för den som gillar sushi. Promenadstråket längs kanalen med härlig sjöutsikt. Mas que tapas för att dela på flera små spanska rätter och sangria tillsammans med vänner och familj. Lilla styrbjörn med bra mat och bistrokänsla. Lite längre bort än närområde finns flera härliga badplatser som mälarbadet, eklundsnäs och malmsjön.

Övrigt

För medlemskap i föreningen krävs medlemskap i HSB Södertälje. För medlemskap i HSB erläggs en andel om 500 kr (återfås vid utträde) samt en första årsavgift om 300 kr.

3D TOUR