Avsluta filmen

Mölnbo

Backvägen 5

Se filmen
Såld

Nybyggt på lugna gatan med nära till allt!

"Efter en olycka blev vi tvungna att återuppbygga vår villa här på Backvägen i centrala Mölnbo. Vi har verkligen lagt ner vår själ i byggnationen för att få det precis som vi vill ha det. Livet har kommit emellan och vi hoppas att en ny familj kan uppskatta allt vi gjort", skriver ägarna.

Backvägen 5

SÅLD
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
243  kvm
Antal rum:
7 rum
Tomtarea:
1 442 kvm
Byggår:
2023
Nybyggt på lugna gatan med nära till allt!
Film

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Tänk att få sätta nyckeln i låset till ett nybyggt hus där alla materialval är valda med omsorg, där fokus har legat på kvalitet och funktion i alla detaljer! Exempelvis är det vattenburen golvvärme i alla tre plan, tre badrum med påkostade materialval, ljust kök med kompositbänkar och öppen social planlösning mot matplats och allrum. Det finns både balkong mot framsidan och uteplatser på både fram- och baksida. Att ha ett par minuters gångväg till pendeltåg, skola, natur och badsjö, är ju ingen nackdel heller! Allt det här kan bli din verklighet här på lugna gatan i centrala Mölnbo.

Innan det ges möjlighet att se bostaden på plats, se våra bilder och filmen på hemsidan, så får du en försmak av vad som väntar en ny ägare här på Backvägen 5!

Varma försommarhälsningar från Per och teamet på Florin Partners

Fakta

Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 243 m². Boareauppgift enligt ritning. 7 rum varav 4-5 sovrum. Den taxerade ytan är 131 kvm boa och 47 kvm bia.
Tomt:
Tomtarea 1 442 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng med inredd vind. Byggnadsår: 2023. Byggnadssätt: Grund: Murblock. Stomme: Trä. Bjälklag: Betong (plan 1 och 2) och träplan 3. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Takpannor. Fönster: 3-glasfönster isoler. Ventilation: FTX (mekanisk från- och tilluft med värmeåtervinning). Vatten/avlopp: Kommunalt. Luft-/vattenvärmepump. Energideklaration: Energiklass B. Energiprestanda, primärenergital 67 kWh/m² år. Energiberäkning är utförd. Energideklaration kan bara utföras efter att huset har varit bebott under minst ett år.
Uteplats:
Uteplats på både fram och baksida.
Bilplats:
Plats för 5 bilar på uppfarten.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Mölnbo Samhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19620202).

Området

780m till badsjö, 2 min promenad till skog, skola och 3-5 min promenad till pendeltåg.