Avsluta filmen

Listonhill/Ritorp

"Adolfsdal", Listonhillsvägen 48

Se filmen

Bullerbykänsla i gammal villabebyggelse!

Förhandsbesked om villa i två plan finns. Kommunalt vatten och el finns vid tomtgräns - anslutningsavgifterna är betalda! Enskilt avlopp till septitank och bdt-avlopp till trekammarbrunn.

"Adolfsdal", Listonhillsvägen 48

Typ:
Tomt
Tomtarea:
1 254 kvm
Pris:
2 800 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Bullerbykänsla i gammal villabebyggelse!
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Om du drömt om att få bygga ditt framtida drömboende i ett uppvuxet litet villaområde med "Bullerbykänsla" nära skog och natur, men samtidigt inte långt till centrum, skolor, stormarknader och kommunikation, då kanske fastigheten Adolfsdal på Listonhillsvägen 48 är något för dig och familjen! Här finns ett förhandsbesked om att bygga ett hus i två plan med en byggyta på 110 kvm (ytan som huset tar upp på marken). Det är ett oplanerat område så det finns säkert stora möjligheter att påverka byggnationen. Det är en prunkande trädgårdstomt med många olika växter, buskar och träd. Se vår trädgårdsritning för detaljer kring vilka växter som finns och var de är planterade.

El finns vid tomtgräns och kommunalt vatten likaså (anslutningsavgifterna är betalda). Enskilt avlopp finns till septitank och en gemensam trekammarbrunn med grannfastigheten för bdt-avlopp.

Den intilliggande fastigheten "Villa Listonhill" är också till försäljning (det är idag samma ägare till båda fastigheterna).

Se våran film och övriga dokument under "dokument & länkar" på vår hemsida för ytterligare information.

Varma hälsningar Per och teamet på Florin Partners.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
SÖDERTÄLJE OXELGRENSHAGEN 1:15.
Tomtarea:
1 254 m².
Tomt:
Tomtarea 1 254 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Plan trädgårdstom med prunkande växtlighet.
Byggnad:
Byggnadssätt: Vatten: Kommunalt vatten vid tomtgräns (anslutningsavgift betald). Avlopp: Enskilt avlopp. Byggrätt: Förhandsbesked om villa i två plan finns. Enskilt avlopp till septitank, bdt-avlopp med grannfastighet (servitut). Kommunalt vatten och el vid tomtgräns (anslutningsavgiften är betald).
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Södertälje Oxelgrenshagen Ga:4. Rättigheter last: Officialservitut: Rätt att använda och underhålla trekammarbrunn och ledningar. - Brunn.

Ekonomi

Pris:
2 800 000 kr, utgångspris.
Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 1 598 000 kr. Fördelat på: småhusmark 917 000 kr och småhusbyggnad 681 000 kr. Taxeringsår: 2021. En byggnad som tidigare stod på tomtgränsen revs 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
8 874 kr/år
Pantbrev:
Totalt 900 000 kr.
Driftkostnad:
Alla anslutningsavgifter är betalda för inkoppling till kommunalt vatten och el. Det finns ett befintligt avlopp (enskilt).
Fastighetsskatt/-avgift 8 874 kr/år tillkommer.

Karta Klicka för större karta