Trosa

Åda Dal 25

Bygg ditt drömboende

Välkommen till Åda dal 25, en plan och lätt byggd tomt för ditt drömhus. Kommunalt vatten och avlopp betalt och framdraget till tomtgräns. El och fiber är också framdraget till tomtgräns. Hökberga ett naturskönt område med bil och cykelväg med ca 2 km till Trosa centrum.

Åda Dal 25

Typ:
Tomt
Tomtarea:
820 kvm
Pris:
1 395 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Här har du en unik möjlighet att välja vilken husleverantör du vill för ditt framtida boende. Generös byggrätt, väljer du att bygga ett 1-plans hus har du en byggyta på 180 kvm byggarea. väljer du att bygga i två plan så är byggnadsytan 120 kvm i två plan. sidobyggnad/garage på max 40 kvm.

Fakta

Fastighetsbeteckning:
TROSA TROSA 11:105.
Tomtarea:
820 m².
Tomt:
Tomtarea 820 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Plan lätt byggd tomt.
Fastighet:
Byggnadssätt: Vatten: Kommunalt vatten. Avlopp: Kommunalt avlopp. Byggrätt: Generös byggrätt, väljer du att bygga ett 1-plans hus har du en byggyta på 180 kvm byggarea. väljer du att bygga i två plan så är byggnadsytan 120 kvm i två plan. sidobyggnad/garage på max 40 kvm. Kommunalt Va framdraget och betalt till tomtgräns, El och fiber också framdraget till tomtgräns.
TV- och internetanslutning:
Fiber finns framdraget till tomtgräns.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Trosa 11:1,del av,hökeberga, Detaljplan (Beslutsdatum: 2012-02-29, Registreringsdatum: 2012-09-11, Senast ändrad: 2022-02-18).

Ekonomi

Pris:
1 395 000 kr, utgångspris.

Området

Hökeberga intill Åda fritidsområde är ett naturskönt område med en variation av ängs- och skogslandskap. Cykelbana leder in till charmiga Trosa, som ligger ca två kilometer från Hökeberga. Där hittar du allt du behöver bl.a. matbutiker, apotek, butiker, caféer och flertalet restauranger. Under högsäsongen kan du promenera ner till havet och besöka hamnbodarna, ta ett dopp vid Trosa havsbad eller öva på svingen hos golfklubben.

Tomtaklintskogens naturreservat ligger precis runt knuten och ger alla möjligheter till ett rikt friluftsliv. Besök gärna området för att titta runt i de fina omgivningarna.

Övrigt

Köparen skall för den nyuppförda bostaden på fastigheten installera vattenburet uppvärmningssystem. System för förnyelsebara energikällor ska eftersträvas.

Vid anläggning av avlopp skall tryckavloppspump installeras enligt Trosa kommuns bestämmelse. Vid anslutning till allmänt tryckavloppssystem tillhandahåller Trosa kommun LTA-pumpenhet eller annan aktuell pumpenhet som förblir dennes egendom. Kommunen bestämmer antalet pumpenheter och vilket slag av pumpenhet som ska användas samt svarar för installationen. Fastighetsägaren bekostar erforderliga anordningar för att sammankoppla enheten med installationen i övrigt. Enhetens plats ska bestämmas av Trosa kommun, som äger rätt till kostnadsfri upplåtelse av platsen och som ensam har befogenhet att sätta upp, ta ned, kontrollera, justera, underhålla samt till- och frånkoppla enheten.

Karta Klicka för större karta