6 rok, Viksberg

Viksbergsvägen

Bostadsrätter med villakänsla - högt beläget med naturen och golfbanan inpå knuten!

Utefter den slingrande ekallén bland träd och klorofyll hittar du denna unika bostadsidyll. Parhusens höga läge ger dig en härlig utsikt över grönskan och golfbanan! Husen har en hög standard med fint ljusinsläpp och väl tilltagna altaner.

Viksbergsvägen

Typ:
Bostadsrättsparhus
Boarea:
114,7  kvm
Antal rum:
6 rum
Byggår:
2022
Avgift:
4 787 kr/mån
Pris:
5 295 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Bostadsrätter med villakänsla - högt beläget med naturen och golfbanan inpå knuten!
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Assisterande

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Jag åker längs ekallén på Viksbergsvägen parallellt med hål nr 3 på Viksbergs Golfklubb, svänger av till höger och rundar den majestätiska eken, åker uppför backen mot de nybyggda parhusen. Parkerar bilen utanför huset, och är framme. Tänk att få vara först att kliva in i den nya bostaden!

I entrén möts jag av doften av nytt. Ljuset som fullkomligt flödar in genom fönstren i vardagsrummet lyser upp den nylagda ekparketten och de vitmålade väggarna. Jag tror att den stora altanen kommer att användas flitigt, både för umgänge med vänner och familj men också för att njuta av solen och utsikten. Köket blir nog den naturliga samlingsplatsen. Den öppna planlösningen mellan köket, matplatsen och vardagsrummet bjuder in till samvaro och ger plats för att laga mat tillsammans. Kvalitén i JKE Designs kök “Silk” harmoniserar bra med resten av huset. På entréplanet finns också ett sovrum, ett helkaklat badrum med klinkergolv och dusch samt klädvårdsrum med tvättmaskin och tumlare - mycket skönt också med golvvärme i hela undervåningen med individuell styrning av värmen i varje rum.

Den ljusa trappan tar dig upp till övervåningen. Här möts du av ett ljust allrum med en fin utsikt - ett naturligt rum att umgås i och titta på TV tillsammans. Från allrummet har du access till alla tre sovrummen och badrummet. I Master Bedroom finns en hel garderobsvägg. I övriga sovrum finns också garderober för klädförvaring. Badrummet är helkaklat med klinkergolv. Här finns WC, tvättställ med kommod och dusch.

Husen är uppförda i två plan. Nedre plan har en öppen ljus planlösning med ett kök som är uppet mot matplats och vardagsrum. Från det öppna köket/vardagsrummet når man även en stor altan. På entréplanet finns även badrum samt klädvårdsrum; entréhall och ett sovrum. Fina materialval såsom trestavig ekparkett. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme. Entréhallen tar dig upp till övervåningen med ett allrum som bjuder in till samvaro. Här finns även tre sovrum, alla med bra klädförvaringsmöjligheter. På det övre planet finns även ett helkaklat badrum med dusch.

Fakta

Typ:
Parhus.
Lägenhetsnummer:
0612
Storlek:
6 rum varav 4-5 sovrum. Boarea 114,7 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2022. FTX, NIBE 730, vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övervåningen. Komfort elglovvärme i badrum. Tillluft i fasadventil.
TV- och internetanslutning:
Stadsnätet.
Tillträdesdag:
Preliminärt tredje kvartalet 2023.

Ekonomi

Pris:
5 295 000 kr, utgångspris.
Avgift:
4 787 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 8,0%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 2 700 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 450 kr, hushållsel 1 200 kr, vatten och avlopp 600 kr, internettjänster 300 kr och sopor 150 kr.

Förening

Brf Viksbergs Allé.

Området

Bostadsområdet Viksbergs Allé ligger naturskönt på en höjd med utsikt över Viksbergs golfbana. På promenadavstånd finns Mälaren med både bad- och båtmöjligheter. Det är ca 1 km till Viksbergs nya skola, där det även finns gymnastikhall. I Brunnsängs Centrum finns närmaste närmaste affär som ligger ca 3 km från bostadsområdet. Busshållplatsen som ligger intill bostadsområdet (vid Högantorp) tar dig enkelt in till Södertälje centrum. Med bil tar du dig till Stockholm på ca 25 minuter.

Karta Klicka för större karta