7 rok, Viksberg

Viksbergsvägen

Bostadsrätter med villakänsla - högt beläget med naturen och golfbanan inpå knuten!

Utefter den slingrande ekallén bland träd och klorofyll hittar du denna unika bostadsidyll. Parhusens höga läge ger dig en härlig utsikt över grönskan och golfbanan! Husen har en hög standard med bland annat höga fönster, påkostat material och ett inglasat uterum som du kan förlänga sommaren i!

Viksbergsvägen

Typ:
Bostadsrättsparhus
Boarea:
151,4  kvm
Antal rum:
7 rum
Byggår:
2022
Avgift:
6 250 kr/mån
Pris:
5 995 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Bostadsrätter med villakänsla - högt beläget med naturen och golfbanan inpå knuten!
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Assisterande

Jonathan
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Jag åker längs ekallén på Viksbergsvägen parallellt med hål nr 3 på Viksbergs Golfklubb, svänger av till höger och rundar den majestätiska eken, åker uppför backen mot de nybyggda parhusen. Parkerar bilen utanför huset, och är framme. Tänk att få vara först att kliva in i den nya bostaden!

I entrén möts jag av doften av nytt. Ljuset som fullkomligt flödar in genom de stora fönstren i vardagsrummet lyser upp den nylagda ekparketten och de ljusgråmålade väggarna. Jag tror att den stora inglasade altanen på ca 18 kvm kommer att användas flitigt, både för umgänge med vänner och familj men också för att njuta av solen och utsikten. Köket blir nog den naturliga samlingsplatsen. Den öppna planlösningen mellan köket, matplatsen och vardagsrummet och köksön med frukostbaren bjuder in till samvaro och ger plats för att laga mat tillsammans. Kvalitén i Marbodals Signatur Ekbacken harmoniserar bra med resten av huset - som till exempel den ljusa underhållsfria bänkskivan i stenkomposit. På entréplanet finns också ett sovrum, ett helkaklat badrum med klinkergolv och dusch samt klädvårdsrum med tvättmaskin och tumlare, också det med klinkergolv - mycket skönt också med golvvärme i hela undervåningen med individuell styrning av värmen i varje rum.

Den ljusa trappan tar dig upp till övervåningen. Här möts du av ett stort ljust allrum med utgång till balkongen och en fantastisk utsikt - ett naturligt rum att umgås i och titta på TV tillsammans. Från allrummet har du access till alla fyra sovrummen och badrummet. I Master Bedroom finns walk-in-closet. I övriga sovrum finns garderober för klädförvaring. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och golvvärme. Här finns WC, tvättställ med kommod och dusch - även plats för badkar för den som önskar.

Fakta

Typ:
Parhus.
Lägenhetsnummer:
0305
Storlek:
7 rum varav 5 sovrum. Boarea 151,4 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2022.
TV- och internetanslutning:
Stadsnätet.
Tillträdesdag:
Preliminärt tredje kvartalet 2023.

Ekonomi

Pris:
5 995 000 kr, utgångspris.
Avgift:
6 250 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 8,1%.

Förening

Brf Viksbergs Allé.

Området

Bostadsområdet Viksbergs Allé ligger naturskönt på en höjd med utsikt över Viksbergs golfbana. På promenadavstånd finns Mälaren med både bad- och båtmöjligheter. Det är ca 1 km till Viksbergs nya skola, där det även finns gymnastikhall. I Brunnsängs Centrum finns närmaste närmaste affär som ligger ca 3 km från bostadsområdet. Busshållplatsen som ligger intill bostadsområdet (vid Högantorp) tar dig enkelt in till Södertälje centrum. Med bil tar du dig till Stockholm på ca 25 minuter.

Bildkälla: Marbodal

Bildkälla: Marbodal

Bildkälla: Marbodal

Entré plan

Övre plan

Karta Klicka för större karta