Om oss

Florin Partners Kommersiellt

Om oss

Vi är ett team med över 50 års erfarenhet i branschen. Vi har förmedlat olika typer av fastigheter genom åren och tycker fortfarande att det är lika spännande och utmanande. Vi försöker alltid att hitta innovativa lösningar med målbilden att få till en så bra och smidig affär som möjligt för våra kunder. Ingen fastighetsaffär är den andra lik. Därför tror vi på skräddarsydda lösningar för varje enskilt projekt, som vi tar oss an. Med ett stort kontaktnät och unik marknadsföring skapar vi de förutsättningar som krävs för att nå ett så bra resultat som möjligt.

Vi förmedlar bostads-, kontors-, industri - och exploateringsfastigheter, tomter mm. Du är varmt välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion - oavsett om du står inför att avyttra eller hyra ut din fastighet/lokal. Går du i tankar att flytta din verksamhet och vill skapa en bevakning hos oss, får du gärna höra av dig till en av våra medarbetare nedan.


Vårt team

Anders Liedholm

Ansvarig kommersiellt och Reg. Fastighetsmäklare

Att ha fått arbeta som fastighetsmäklare i över 30 år har varit en fantastisk resa för mig och en enorm utveckling! Mötet med människor och att få vara en del i deras största affär i livet är så otroligt berikande! Min nyfikenhet på att lära mig nya saker och anta nya utmaningar har gett mig en bred och stor erfarenhet, som jag har stor nytta av i min yrkesroll som fastighetsmäklare. Det viktigaste för mig har alltid varit att eftersträva att få arbeta med hög kvalitet och att få skapa en trygghet för mina kunder.

Att jobba med kommersiella fastigheter innebär ofta långa processer och det krävs både erfarenhet, kunskap och kontakter. Behöver du eller ditt företag se över lokalfrågan - oavsett om det gäller att hyra eller sälja - är du välkommen att höra av dig för en förutsättningslös diskussion med mig.

0706-99 05 52 | anders@florinpartners.com

Per Florin

Reg. Fastighetsmäklare och grundare

Jag har den stora förmånen att få arbeta med det jag tycker mest om, att hjälpa människor med den för många största affären i livet - när de köper eller säljer sin bostad eller näringsfastighet. Efter mer än 20 år, 1.000 fastighetsförmedlingar - och en dryg handfull utmärkelser genom åren som topp 10 bästa säljare i den rikstäckande kedja jag tidigare arbetat för, brinner jag fortfarande lika mycket för att hjälpa både köpare och säljare till sitt livs bästa affär.

Jag vill erbjuda mina uppdragsgivare skräddarsydda lösningar för just deras bostadsförsäljning. Alla bostäder har någonting unikt som är värt att lägga fokus på. Jag lägger gärna tid och resurser på att marknadsföra mina uppdrag i rörliga bilder. Att välja rätt musik till videor är också en viktig detalj i marknadsföringen. Kontakta mig gärna så berättar jag mer om hur jag kan få din bostad att sticka ut från mängden.

0704-85 08 85 | per@florinpartners.com

Jonathan Florin

Affärsutveckling och grundare

Jag har under de senaste åren tagit rygg på några av de mest framgångsrika mäklarna i Sverige och på Manhattan i New York. Som visningsvärd under de senaste fem åren och efter säljjobb under två år inom lån och försäkring, vet jag idag mycket om hur man når ut till kunder på ett effektivt sätt. Jag har haft förmånen att få vara med och se försäljningar av allt från små fritidshus i Sörmland, till stora penthousevåningar i New York och har tagit med mig många lärdomar som jag kommer att utveckla i Florin Partners.

Min drivkraft är att alltid komma in med nya vinklar och idéer som ständigt utvecklar sättet vi jobbar på. Det är också min uppgift att se till att varje fastighet som förmedlas genom oss syns på rätt ställe vid rätt tillfälle, och att vi jobbar med en mer anpassad marknadsföring än många av mäklarkedjorna gör idag. Allt detta för att skapa de absolut bästa förutsättningarna för en lyckad affär.

072-028 72 20 | jonathan@florinpartners.com

Diskret försäljning

Underhand

Kontakta oss

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig.

* Obligatorisk uppgift