Avsluta filmen

Nykvarn

Hökmossvägen 15B

Se filmen
Såld

Bo på bästa gatan i centrala Nykvarn?

Varför ska man behöva kompromissa? Nu behöver ni inte göra det längre! Här finns en toppmodern - löpande underhållen villa - med bästa läget i centrala Nykvarn - ett stenkast till populära skolor, gångavstånd till centrum och bad-/båtliv i underbara Yngern. Här får man allt.

Hökmossvägen 15B

SÅLD
Typ:
Villa
Boarea:
151  kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
871 kvm
Byggår:
2004
Bo på bästa gatan i centrala Nykvarn?

Ansvarig mäklare

Per
Florin

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Bostaden är belägen på en enskild väg utan besvärande genomfartstrafik i ett soldränkt läge och ett stenkast till populära skolor, gångavstånd till centrum och snabbtåg samt cykelavstånd till bad- och båtliv i underbara Yngern. Här bor man lugnt och tryggt i ett renoverat och charmigt hem utan en mängd "måsten". Barnen kan själva gå till och från skolan! Ta med er tandborstarna och flytta in i en villa "med bästa läget i Nykvarn" (som ägarna själva uttrycker det). Välkomna till Hökmossvägen 15B!

Förutom att alla boutrymmen har renoverats under de senaste 3,5 åren - dock inte övre badrum och tvättstuga - finns här ett påkostat kök med bl a en inbyggnadshäll och utdragbar inbyggnadsfläkt av märket Gaggenau. Utöver traditionell maskinell utrustning som kyl, frys, inbyggnadsugn och diskmaskin (bytt 2019) i köket - finns även gott om plats för ett stort matbord med plats för hela familjen.

Badrummet på entréplanet renoverades 2016 i en tidlös och stilren design med stora kakelplattor och klinkergolv. Här finns även golvvärme och ledbelysning. Glasvikdörrar till duschplatsen med armatur av märket Tapwell, Unidrainavlopp samt kromad handdukstork av märket Nordhem. Toalettstolen är från Duravit, kommod och spegelskåp från Ballingslöv med ledbelysning och eluttag.

På entréplanet finns också en tvättstuga med groventré, vardagsrum och två sovrum. Det ena sovrummet, som ligger i anslutning till vardagsrummet, används idag som biorum. Här finns också en klädkammare och en utgång till altanen på baksidan av huset.

Övre plan inrymmer en hall med inbyggd garderob med skjutdörrar, WC/dusch med klinker och golvvärme samt tre sovrum. Det större sovrummet har tidigare varit ett allrum. Här har man satt upp en vägg och satt in en dubbeldörr med spröjsade fönster. Ett fantastiskt stort sovrum har skapats, som skulle kunna delas av till två mindre, om familjebilden så kräver. Praktisk förvaring finns i "kattvindarna" som nås från tre platser på övre plan.

Fakta

Storlek:
Boarea 151 m². Boareauppgift enligt Lantmäteriet. 6 rum varav 5-6 sovrum.
Tomt:
Tomtarea 871 m². Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet. Väldigt lättskött trädgård. Trädäckad altan med infällda spotlights med timerstyrning. Altanen sträcker sig från framsidan och runt ena gaveln till baksidan av huset. Stenmurar och trappa i tryckimpregnerat med ett litet förrådsutrymme under för trädgårdsredskap mm. En plan gräsmatteyta möter det dekorativa berget på baksidan.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1 1/2 plan. Byggnadsår: 2004. Byggnadssätt: Grund: Krypgrund med installerad avfuktare. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träfasad. Takbeklädnad: Betongpannor. Utv plåtarbeten: Plåt. Fönster: 3-glasfönster med spröjs. Ventilation: Mekanisk frånluft. Vatten/avlopp: Kommunalt. Frånluftsvärmepump (ny 2020) samt luft-/luftvärmepump (2019). Renoveringar: Ny värmepump 2020 Ny luft-/luftvärmepump med både värme och kyla (AC) Fasadbelysning (2019) Löpande underhåll de senaste fyra åren Toalett och dusch i entréplan totalrenoverades 2016.
TV- och internetanslutning:
Fiber indraget.
Bilplats:
Plats för tre bilar på den grusade uppfarten framför huset.
Övriga byggnader:
Fristående oisolerat förråd/gästhus på baksidan av tomten med vidbyggt cykelförråd.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Gemensamhetsanläggning: Nykvarn Pappersmassan Ga:1. Planer och bestämmelser: Nykvarns Brukssamhälle, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19491214). Rättigheter förmån: Avtalsservitut: Vatten-och avloppsledning - Se beskrivning. Rättigheter last: Officialservitut: Va.

Området

Fem smultronställen i området:
- Hökmossen
- Jägarskogen
- Turinge ost & vin
- Taxinge
- Vidbynäs med golf, restaurang, hotell och herrgård.

Kommunikationer:

Gångavstånd till busshållplats och tågstation i centrum. Ca 28 minuter med tåg till Sthlm C, och lika nära till Eskilstuna åt andra hållet.