Avsluta filmen

2 rok, Bergvik

Bergviksgatan 6G

Se filmen

Nyproducerad 2:a med atmosfär

Utefter Mälarens strand på Bergviksgatan ligger den gamla industribyggnad som PEAB byggt om till Bostadsrätter. Brf Monopolet erbjuder unika lägenheter med atmosfär. Denna 2:a ligger näst högts upp i huset och är väl disponerad med stor balkong och öppen planlösning.

Bergviksgatan 6G

Kommande
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
57  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
4 av 5, hiss finns
Byggår:
2018
Avgift:
3 325 kr/mån
Pris:
2 250 000 kr, utgångspris

Visning

Välkommen att
kontakta mäklaren för visning.

Intresseanmälan
Nyproducerad 2:a med atmosfär
Alla bilder

Ansvarig mäklare

Anders
Liedholm

Kontakta mig för mer information

Beskrivning

Tänk att efter en lång arbetsdag köra in i garaget under huset och parkera bilen, - känns både praktiskt och lyxigt, för att sedan ta hissen direkt upp till lägenheten. Denna trivsamma tvåa har med sin välvda vägg i vardagsrummet, sina många fönster med härligt ljusinsläpp och den stora balkongen skapat en liten unik atmosfär i lägenheten. Ett riktigt bekvämt boende centralt med gångavstånd till Södertälje centrum, men ändå ett lugnt läge med fin strandpromenad utefter Mälaren. I Hallen/entrén finns garderober för klädförvaring, Till höger ligger sovrummet med praktisk skjutdörr och plats för dubbelsäng. På vänster sida ligger rymligt helkaklat badrum med dusch, här finns även tvättmaskin och torktumlare, praktisk bänk att kunna vika tvätten vid. Köket och vardagsrummet är i en gemensam öppen ljus planlösning, här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Utgång till stor balkong med utsikt över innergården.

PLANLÖSNING
Lägenheten är välplanerad och funktionell med hög kvalité på inredning och material. Ljusa vitmålade väggar och vacker ekparkett genomgående i alla rum.

HALL
Generös hall med avhängningsmöjligheter i form av hatthylla och garderober

SOVRUM
Sovrummet följer lägenhetens färgpalett och gör det enkelt att inreda med personlig prägel med vitmålade väggar och vacker ekparkett. Garderob för klädförvaring. Här finns plats även för dubbelsängen.

BADRUM
Badrummet har vitt kakel på väggarna och mörkt klinkergolv samt golvvärme. Här finns också duschhörna med glasdörr, toalett, handfat med kommod, spegel med belysning och praktisk arbetsbänk där du enkelt kan vika tvätten, tvättmaskin och torktumlare.

KÖK
Modernt kök från Marbodal med vita luckor och generösa arbetsytor med belysning under överskåpen. Utrustningen i köket består av spishäll med ugn, diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn och kombinerad frys/kyl. Matplats framför fönster.

VARDAGSRUM
I vardagsrummet finns det en perfekt TV-hörna, den välvda vardagsrumsväggen skapar en unik känsla och karaktär till rummet. Här du får plats med soffa och mediautrustning.

Direkt i anslutning till kök och vardagsrum finns den stora balkongen med förmiddagssol. Här kan du sitta och njuta av en kopp kaffe eller frukost på morgonen.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 4 av 5, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 57 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018. Energideklaration: Energiklass C. Specifik energiprestanda 68 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 83 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2020-02-11. Utföres av Johan Hall, HV besiktningskonsult AB. Övriga utrymmen: En baksida med sittplatser med två gemensamma grillar, och en mindre lekplats. Lägenhetsförråd finns i källarplanet.
Bilplats:
Föreningen har en del i en för fyra fastigheter, gemensam garageanläggning och i vilken föreningen har 57 st p-platser. På egen tomtmark finns 12 st utvändiga p-platser. Hyresavtal om garage- respektive garageplatser tecknas genom styrelsen. Kostnaden för utvändig p-plats är 450:-/mån, Köstystem tillämpas. Det finns flera lediga garageplatser. Kostnaden för garageplats är 800 kr/mån.

Ekonomi

Pris:
2 250 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 325 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen är 1,25634. Andel av insats är 1,25634%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 400 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 200 kr och hushållsel 200 kr.
Inre reparationsfond:
Inre reparationsfond saknas.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.

Förening

Brf Monopolet.

Karta Klicka för större karta